Ποιους κινδύνους εγκυμονούν τα τρόφιμα και οι προσθετικές ύλες;

Φουρτουνόπουλος, Δημήτριος


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Τρόφιμα;Προσθετικές ύλες τροφίμων;Υγεία
Issue Date: 2003
Publisher: ΑΤΕΙ-Θ
Citation: Φουρτουνόπουλος, Δημήτριος. “Ποιους κινδύνους εγκυμονούν τα τρόφιμα και οι προσθετικές ύλες;”. Εκπαίδευση και Τεχνολογία. 1 (2003): 4.
Series/Report no.: Ο σφυγμός των Σχολών: άρθρα-απόψεις-έρευνα
Τεύχος 1
Description: Το άρθρο παρουσιάζει συνοπτικά τα αποτελέσματα έρευνας που αφορά στα τρόφιμα, τις προσθετικές ύλες που περιέχονται σε αυτά και κατά πόσο οι τελευταίες επηρεάζουν την υγεία του ατόμου.
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/2546
Item type: other
Submission Date: 2018-02-27T14:01:57Z
Item language: el
Item access scheme: free
Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Appears in Collections:Τεχνολογία & Εκπαίδευση

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
farticleJanMar03.pdf469.25 kBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/2546
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.