Ποιους κινδύνους εγκυμονούν τα τρόφιμα και οι προσθετικές ύλες;

Φουρτουνόπουλος, Δημήτριος


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΦουρτουνόπουλος, Δημήτριοςel
dc.date.accessioned2008-10-29T15:56:55Zel
dc.date.accessioned2018-02-27T14:00:57Z-
dc.date.available2008-10-29T15:56:55Zel
dc.date.available2018-02-27T14:00:57Z-
dc.date.issued2003el
dc.identifier.citationΦουρτουνόπουλος, Δημήτριος. “Ποιους κινδύνους εγκυμονούν τα τρόφιμα και οι προσθετικές ύλες;”. Εκπαίδευση και Τεχνολογία. 1 (2003): 4.el
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/2546-
dc.descriptionΤο άρθρο παρουσιάζει συνοπτικά τα αποτελέσματα έρευνας που αφορά στα τρόφιμα, τις προσθετικές ύλες που περιέχονται σε αυτά και κατά πόσο οι τελευταίες επηρεάζουν την υγεία του ατόμου.el
dc.language.isoelel
dc.publisherΑΤΕΙ-Θel
dc.relation.ispartofseriesΟ σφυγμός των Σχολών: άρθρα-απόψεις-έρευναel
dc.relation.ispartofseriesΤεύχος 1el
dc.subjectΤρόφιμαel
dc.subjectΠροσθετικές ύλες τροφίμωνel
dc.subjectΥγείαel
dc.subject.lcshFoodel
dc.subject.lcshHealthel
dc.subject.lcshNutritionel
dc.subject.lcshΤρόφιμαel
dc.subject.lcshΥγείαel
dc.subject.lcshΔιατροφήel
dc.titleΠοιους κινδύνους εγκυμονούν τα τρόφιμα και οι προσθετικές ύλες;el
dc.typeArticleel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-27T14:01:57Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilitytrueel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Τεχνολογία & Εκπαίδευση

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
farticleJanMar03.pdf469.25 kBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/2546
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.