Ο ρόλος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην βελτίωση της λειτουργίας των οινοποιείων (Bachelor thesis)

Κεσίδου, Λεωνή/ Δημητρίου, Έλενα


Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να μελετήσει το φαινόμενο της συν-δημιουργίας αξίας (value co –creation) και συγκεκριμένα στον κλάδο οινοποιίας. Προκειμένου να προσδιοριστούν νέοι τρόποι προώθησης προϊόντων οίνου μέσω των κοινωνικών δικτύων , διέποντας τις αρχές της συν-δημιουργίας έγινε μελέτη περίπτωσης της εταιρείας BOUTARI.Για να γίνει κατανοητό αυτό είναι απαραίτητο να καθοριστεί το εννοιολογικό πλαίσιο το οποίο ορίζει την έννοια της συν-δημιουργίας αξίας καθώς και την συν- δημιουργία αξίας στο διαδίκτυο , τις ψηφιακές τεχνολογίες στην διαφήμιση, την καταναλωτική συμπεριφορά στα κοινωνικά δίκτυα και είδη κοινωνικής δικτύωσης .Τελικός στόχος της πτυχιακής εργασίας είναι η διατύπωση ορθολογικών προτάσεων που διέπουν τις αρχές μάρκετινγκ και της συν-δημιουργίας αξίας με στόχο της βελτίωση της εικόνας της εταιρείας καθώς επίσης και την αύξηση των πωλήσεων μέσω των κοινωνικών δικτύων.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Διοίκησης επιχειρήσεων / Τμήμα εμπορίας και διαφήμισης
Subject classification: Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Social media
Οινοποιεία
Wineries
Οίνοι και οινοποιία
Wine and wine making
Keywords: Οινοποιεία;Κοινωνικά δίκτυα;Αξία συν-δημιουργίας;Προφίλ εταιρειών;Μελέτη περίπτωσης BOUTARI;Οινοποιεία BOUTARI;Wineries;Social media;Co-creation value;Company profiles;Case study BOUTARI;BOUTARI wineries
Description: Πτυχιακή εργασία - Σχολή διοίκησης επιχειρήσεων - Τμήμα εμπορίας και διαφήμισης , 2016 α.α 7429
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/14642
Item type: bachelorThesis
General Description / Additional Comments: Πτυχιακή εργασία
Subject classification: Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Social media
Οινοποιεία
Wineries
Οίνοι και οινοποιία
Wine and wine making
Submission Date: 2022-06-03T09:35:13Z
Item language: el
Item access scheme: free
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Διοίκησης επιχειρήσεων / Τμήμα εμπορίας και διαφήμισης
Publication date: 2016-02-03
Bibliographic citation: Κεσίδου, Λ. & Δημητρίου, Έ. (2016). Ο ρόλος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην βελτίωση της λειτουργίας των οινοποιείων. Θεσσαλονίκη: Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.
Abstract: Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να μελετήσει το φαινόμενο της συν-δημιουργίας αξίας (value co –creation) και συγκεκριμένα στον κλάδο οινοποιίας. Προκειμένου να προσδιοριστούν νέοι τρόποι προώθησης προϊόντων οίνου μέσω των κοινωνικών δικτύων , διέποντας τις αρχές της συν-δημιουργίας έγινε μελέτη περίπτωσης της εταιρείας BOUTARI.Για να γίνει κατανοητό αυτό είναι απαραίτητο να καθοριστεί το εννοιολογικό πλαίσιο το οποίο ορίζει την έννοια της συν-δημιουργίας αξίας καθώς και την συν- δημιουργία αξίας στο διαδίκτυο , τις ψηφιακές τεχνολογίες στην διαφήμιση, την καταναλωτική συμπεριφορά στα κοινωνικά δίκτυα και είδη κοινωνικής δικτύωσης .Τελικός στόχος της πτυχιακής εργασίας είναι η διατύπωση ορθολογικών προτάσεων που διέπουν τις αρχές μάρκετινγκ και της συν-δημιουργίας αξίας με στόχο της βελτίωση της εικόνας της εταιρείας καθώς επίσης και την αύξηση των πωλήσεων μέσω των κοινωνικών δικτύων.
Advisor name: Τσιάκης , Θεοδόσιος
Examining committee: Τσιάκης, Θεοδόσιος
Publishing department/division: Σχολή διοίκησης επιχειρήσεων / Τμήμα εμπορίας και διαφήμισης
Publishing institution: ihu
Number of pages: 77
Appears in Collections:(πρωην) Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dimitriou_Kesidou.pdfΔημητρίου_Κεσίδου_Πτυχιακή 3.82 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/14642
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.