Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών
Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων
Μεταπτυχιακές Διατριβές
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Γατσούλη, Ελένη
1
Κάππος, Παναγιώτης-Αλέξιος
1
Καγιόγλου, Γεωργία
1
Καμπανίδου, Σωτηρία
1
Καραλή, Μαρία
1
Καριπόγλου, Δημήτριος
1
Καφετζή, Ιωσηφίνα
1
Κολιασταση, Αικατερίνη
1
Κουγιουμτζής, Νικόλαος
1
Κουτσουλας, Λάζαρος
.
next >
Subject
2
Αναπληρώματα τυριού
2
Γάλα
2
Γαλακτώματα
2
Κεφίρ
1
Avokanto
1
denitrification
1
Eλλάδα
1
membrane bioreactor
1
nitrification
1
nitrogen
.
next >
Date
3
2024
3
2023
4
2021
5
2020
2
2018
.
next >
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών
Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων
Μεταπτυχιακές Διατριβές
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 1-10 of 17 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
next
Βελτιστοποίηση λειτουργίας βιοαντιδραστήρα μεμβρανών για αυξημένη απομάκρυνση αζώτου (Master thesis)
Ανάπτυξη και μελέτη επαλειφόμενων αναπληρωμάτων τυριού με βάση την πρωτεΐνη σόγιας. (Master thesis)
Χαρακτηρισμός Υδροκολλοειδών από φυτικές πρώτες ύλες και παραπροϊόντα. (Master thesis)
Έρευνα συμπεριφοράς για αξιοποίηση φαινολικών συστατικών από υπολείμματα οινοποίησης (Master thesis)
Η ομαλή μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο: Διερεύνηση απόψεων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. (Master thesis)
Ξήρανση με εκνέφωση του κεφίρ - Μελέτη παραμέτρων που επηρεάζουν την ποιότητα του τελικού προϊόντος. (Master thesis)
Αποτύπωση της ποιότητας των ελληνικών σκληρών σιτηρών της Δυτικής, Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας και συσχέτιση των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους με την γεωγραφική προέλευση (Master thesis)
Αποτίμηση της υφής νωπών όξινων γαλακτοκομικών προϊόντων με τη χρήση ρεολογικών και οργανοληπτικών τεχνικών (Master thesis)
Ανάπτυξη και μελέτη αναπληρωμάτων τυριού με καζεϊνικό νάτριο, άμυλο πατάτας και φοινικέλαιου. (Master thesis)
Επίδραση του είδους του γάλακτος και της προσθήκης χυμών φρούτων στα ρεολογικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά προϊόντων τύπου κεφίρ (Master thesis)