Η ηλεκτρονική παρουσία των εταιρειών κρασιού στην Ελλάδα (Bachelor thesis)

Χατζηπόντου, Ανδρέας


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΧατζηπόντου, Ανδρέαςel
dc.date.accessioned2021-12-21T13:35:48Z-
dc.date.available2021-12-21T13:35:48Z-
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/13711-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία -- Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας -- Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης, 2015 (α/α 6947)el
dc.rightsDefault License-
dc.subjectεταιρείες κρασιούel
dc.subjectδιαφήμισηel
dc.subjectηλεκτρονικό εμπόριοel
dc.subjectΕλλάδαel
dc.subjectwine companiesen
dc.subjectadvertisementen
dc.subjecte-commerceen
dc.subjectGreeceen
dc.titleΗ ηλεκτρονική παρουσία των εταιρειών κρασιού στην Ελλάδαel
heal.typebachelorThesis-
heal.type.enBachelor thesisen
heal.secondaryTitleThe online presence of wine companies in Greeceen
heal.generalDescriptionΠτυχιακή εργασίαel
heal.identifier.secondary6947-
heal.languageel-
heal.accessaccount-
heal.recordProviderΣχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης.el
heal.publicationDate2015-06-19-
heal.bibliographicCitationΧατζηπόντου, Α. (2015). Η ηλεκτρονική παρουσία των εταιρειών κρασιού στην Ελλάδα (Πτυχιακή εργασία). Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.el
heal.abstractΗ πτυχιακή εργασία αφορά τις εταιρείες κρασιού στην Ελλάδα και τους τρόπους που επιλέγουν να διαφημίσουν τα προϊόντα τους στο διαδίκτυο. Στην αρχή αναλύονται βασικά πράματα για το κρασί την ιστορία του την δομή του αλλά και οφέλη του στην υγεία του ανθρώπου. Έπειτα βλέπουμε κάποια οικονομικά στοιχεία για την Ελλάδα καθώς αυτό η οικονομική κρίση συμπίπτει με τους διαδικτυακούς τρόπους διαφήμισης των εταιρειών κρασιού. Στην συνέχεια βλέπουμε πως το κρασί συνάδει με το μάρκετινγκ, όπου και αναλύεται το μίγμα μάρκετινγκ του κρασιού αλλά και το τι συμβαίνει στην αγορά του οίνου στον ελλαδικό χώρο. Επίσης αναφέρεται και η ζήτηση του ελληνικού οίνου στο εξωτερικό. Έπειτα αναλύεται το πώς το διαδίκτυο έχει αλλάξει τους τρόπους προώθησης και διανομής των εταιρειών κρασιού αλλά και τα προτερήματα του να προωθεί μία εταιρεία τα προϊόντα της στο internet. Τέλος, αναφέρονται τα συμπεράσματα από την προτωγεννή έρευνα αναλογικά με το τι και πόσο επιλέγει μία εταιρεία διανομής κρασιού να διαφημιστεί στα social media. Επίσης αναλύεται και μία μελέτη περίπτωσης της εταιρείας κρασιού Symeonidis winery.el
heal.advisorNameΤσιάκης, Θεοδόσιοςel
heal.committeeMemberNameΤσιάκης, Θεοδόσιοςel
heal.academicPublisherΤμήμα Εμπορίας και Διαφήμισηςel
heal.academicPublisherIDteithe-
heal.numberOfPages93-
heal.fullTextAvailabilityfalse-
heal.type.elΠροπτυχιακή/Διπλωματική εργασίαel
Appears in Collections:(πρωην) Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/13711
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.