Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Αγγελίδη, Γραμματήνα
1
Γατσούλη, Ελένη
1
Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος
1
Καμπανίδου, Σωτηρία
1
Καριπόγλου, Δημήτριος
1
Κωστικίδου, Ελισάβετ
1
Λέντζη, Παρασκευή
1
Μανιάτη, Ελένη
1
Μπόμπου, Εμμανουέλα
1
Πανταζοπούλου-Αρμάδα, Ανθεναϊς
.
next >
Subject
3
Dairy products
3
Spreadable type cheeses
3
Γαλακτοκομικά προϊόντα
3
Κεφίρ
3
Τυρί αλοιφώδους υφής
2
Kefir
1
Adulteration
1
Aqueous extracts
1
Cheese
1
Cheesemaking
.
next >
Item Type
15
masterThesis
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών
Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων
Δημοσιεύσεις μελών ΔΕΠ
Μεταπτυχιακές Διατριβές
Πτυχιακές Εργασίες
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 1-10 of 15 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
next
Ξήρανση με εκνέφωση του κεφίρ - Μελέτη παραμέτρων που επηρεάζουν την ποιότητα του τελικού προϊόντος. (Master thesis)
Διερεύνηση των παραμέτρων συμπεριφοράς των καταναλωτών για την επιλογή εμφιαλωμένου και πόσιμου νερού (Master thesis)
Διερεύνηση του φαινομένου της αμαύρωσης κονσερβοποιημένων ξηρών φασολιών σε βιομηχανική κλίμακα και τρόποι επίλυσης του. (Master thesis)
Γαλακτωματοποιητές από λευκά φασόλια: εκχύλιση και χαρακτηρισμός (Master thesis)
Μελέτη παραγόντων που επηρεάζουν τις ιδιότητες προϊόντων κεφίρ σε σκόνη (Master thesis)
Αντίληψη των καταναλωτών στην Κύπρο για θέματα ασφαλείας τροφίμων (Master thesis)
Μεθοδολογία πολυδιάστατης ανάλυσης δεδομένων ποιότητας πόσιμου νερού σε συνδυασμό με τον δείκτη ποιότητας CCME (Master thesis)
Προσδιορισμός μάκρο, μίκρο στοιχείων και βαρέων μετάλλων σε βιολογικά και συμβατικά δείγματα σιτηρών με τη χρήση οργάνου ICP-OES (Master thesis)
Η τροφή που δαγκώνει: μετα-ανάλυση των διατροφικών προτύπων σε προϊόντα κρέατος καρχαρία (Master thesis)
Επίδραση της χημικής σύστασης και του χρόνου διατήρησης στις ιδιότητες τυριού αλοιφώδους υφής με χρήση καλλιέργειας εκκίνησης Κεφίρ (Master thesis)