Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 1-10 of 15 (Search time: 0.005 seconds).

  Ξήρανση με εκνέφωση του κεφίρ - Μελέτη παραμέτρων που επηρεάζουν την ποιότητα του τελικού προϊόντος. (Master thesis)

  Διερεύνηση των παραμέτρων συμπεριφοράς των καταναλωτών για την επιλογή εμφιαλωμένου και πόσιμου νερού (Master thesis)

  Διερεύνηση του φαινομένου της αμαύρωσης κονσερβοποιημένων ξηρών φασολιών σε βιομηχανική κλίμακα και τρόποι επίλυσης του. (Master thesis)

  Γαλακτωματοποιητές από λευκά φασόλια: εκχύλιση και χαρακτηρισμός (Master thesis)

  Μελέτη παραγόντων που επηρεάζουν τις ιδιότητες προϊόντων κεφίρ σε σκόνη (Master thesis)

  Αντίληψη των καταναλωτών στην Κύπρο για θέματα ασφαλείας τροφίμων (Master thesis)

  Μεθοδολογία πολυδιάστατης ανάλυσης δεδομένων ποιότητας πόσιμου νερού σε συνδυασμό με τον δείκτη ποιότητας CCME (Master thesis)

  Προσδιορισμός μάκρο, μίκρο στοιχείων και βαρέων μετάλλων σε βιολογικά και συμβατικά δείγματα σιτηρών με τη χρήση οργάνου ICP-OES (Master thesis)

  Η τροφή που δαγκώνει: μετα-ανάλυση των διατροφικών προτύπων σε προϊόντα κρέατος καρχαρία (Master thesis)

  Επίδραση της χημικής σύστασης και του χρόνου διατήρησης στις ιδιότητες τυριού αλοιφώδους υφής με χρήση καλλιέργειας εκκίνησης Κεφίρ (Master thesis)