Έρευνες της κατανάλωσης συμπληρωμάτων διατροφής στους Νομούς της Θεσσαλονίκης, της Πέλλας και του Κιλκίς (Bachelor thesis)

Κατσαρώνας, Χρήστος/ Παγίδου, Βασιλική/ Πέσιου, Μαρία


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΚατσαρώνας, Χρήστοςel
dc.contributor.authorΠαγίδου, Βασιλικήel
dc.contributor.authorΠέσιου, Μαρίαel
dc.date.accessioned2021-04-05T13:34:16Z-
dc.date.available2021-04-05T13:34:16Z-
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/13368-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία-- Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας &Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής -- Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας,2015--7335el
dc.rightsDefault License-
dc.subjectNutritional supplementsen
dc.subjectThessalonikien
dc.subjectPellaen
dc.subjectKilkisen
dc.subjectΣυμπληρώματα διατροφήςel
dc.subjectΘεσσαλονίκηel
dc.subjectΠέλλαel
dc.subjectΚιλκίςel
dc.titleΈρευνες της κατανάλωσης συμπληρωμάτων διατροφής στους Νομούς της Θεσσαλονίκης, της Πέλλας και του Κιλκίςel
heal.typebachelorThesis-
heal.type.enBachelor thesisen
heal.classificationDietary Nutritional supplements --Greece --Thessaloniki Perfectureen
heal.classificationDietary Nutritional supplements --Greece --Pella Perfectureen
heal.classificationDietary Nutritional supplements ---Greece -- Kilkis Perfectureen
heal.classificationΣυμπληρώματα διατροφής--Ελλάδα-- Θεσσαλονίκη Νομόςel
heal.classificationΣυμπληρώματα διατροφής--Ελλάδα-- Πέλλα Νομόςel
heal.classificationΣυμπληρώματα διατροφής--Ελλάδα--Κιλκίς Νομόςel
heal.identifier.secondaryΠτυχιακή εργασία-- Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας &Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής -- Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας,2015--7335-
heal.languageel-
heal.accessaccount-
heal.recordProviderΣχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας &Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίαςel
heal.publicationDate2015-11-16-
heal.bibliographicCitation«Κατσαρώνας Χρήστος ,Παγίδου Βασιλική, Πέσιου Μαρία», «Έρευνες της κατανάλωσης συμπληρωμάτων διατροφής στους Νομούς της Θεσσαλονίκης, της Πέλλας και του Κιλκίς», «Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας», «Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης», «2015».el
heal.tableOfContentsΠΕΡΙΛΗΨΗ 4 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 7 1.1 Ταξινόμηση συμπληρωμάτων διατροφής 8 1.2 Μορφές λήψης συμπληρωμάτων διατροφής 10 1.3 Ομάδες που πιθανά χρειάζονται συμπληρώματα διατροφής 10 1.4 Τοξικότητα – Παρενέργειες συμπληρωμάτων διατροφής 11 1.5 Επισήμανση – Έλεγχος συμπληρωμάτων διατροφής 13 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 14 2.1 Συμπληρώματα βιταμινών 14 2.2 Συμπληρώματα μετάλλων και ηλεκτρολυτών 17 2.3 Συμπληρώματα πρωτεϊνών-αμινοξέων-κρεατίνη 23 2.4 Συμπληρώματα προβιοτικών-πρεβιοτικών 31 2.5 Αντιοξειδωτικά 34 2.6 Βότανα 36 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 55 3.1 Λόγοι κατανάλωσης συμπληρωμάτων διατροφής στους αθλητές 56 3.2 Λόγοι κατανάλωσης συμπληρωμάτων διατροφής στην εγκυμοσύνη 58 3.3 Λόγοι κατανάλωσης συμπληρωμάτων διατροφής για ενίσχυση μνήμης 59 3.4 Λόγοι κατανάλωσης συμπληρωμάτων διατροφής για ενίσχυση τόνωσης 62 3.5 Λόγοι κατανάλωσης συμπληρωμάτων διατροφής και τριχόπτωση. 63 3.6 Λόγοι κατανάλωσης συμπληρωμάτων διατροφής λόγω κακής διατροφής 66 3.7 Λόγοι κατανάλωσης συμπληρωμάτων διατροφής και αδυνάτισμα 68 3.8 Λόγοι κατανάλωσης συμπληρωμάτων διατροφής και τρίτη ηλικία 71 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 74 4.1 ΓΕΝΙΚΑ 74 4.1.1 Συμπληρώματα Διατροφής και Πρόληψη 76 ΠEIΡΑΜΑΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 82 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 82 5.1 Περίληψη της έρευνας 82 5.2 Επεξεργασία δεδομένων 82 5.4 Συζήτηση-Συμπεράσματα 108 ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ 113 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 115el
heal.advisorNameΚυρανάς, Ευστράτιοςel
heal.committeeMemberNameΚυρανάς, Ευστράτιοςel
heal.academicPublisher«Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας &Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας»el
heal.academicPublisherIDteithe-
heal.numberOfPages120σ.-
heal.fullTextAvailabilityfalse-
heal.type.elΠροπτυχιακή/Διπλωματική εργασίαel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/13368
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.