Ανώτερες αλκοόλες και εστέρες σε Ελληνικά ερυθρά κρασιά. (Bachelor thesis)

Μπουλογεώργου, Κωνσταντίνα/ Νίστα, Αλεξάνδρα


Institution and School/Department of submitter: Σχολή Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής-Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Subject classification: Οίνοι και οινοποιία--Ελλάδα
Wine and wine making--Greece
Ακοόλες
Alcohols
Εστέρες
Esters
Keywords: Ανώτερες αλκοόλες;Εστέρες;Ερυθρά κρασιά
Description: Πτυχιακή εργασία –Σχολή Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής-Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/12651
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/12651
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.