Ελαιοπηκτές απó ελαιοαφρούς βασισμένους σε αυθóρμητα αφρίζοντα γαλακτώματα νερού σε λάδι (Bachelor thesis)

Γριζοπούλου, Σοφία/ Καραγιώργου, Μαρία


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΓριζοπούλου, Σοφίαel
dc.contributor.authorΚαραγιώργου, Μαρίαel
dc.date.accessioned2020-04-28T15:13:42Z-
dc.date.available2020-04-28T15:13:42Z-
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/11845-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία--ΣΤΕΤΡΟΔ-Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, 2018—10080el
dc.rightsDefault License-
dc.subjectπαρασκευή ελαιοαφρώνel
dc.subjectελαιοπηκτέςel
dc.subjectαφρίζοντα γαλακτώματα νερούel
dc.subjectελαιωδή αφροίel
dc.subjectθύλακες αερίουel
dc.subjectαπελευθέρωση αερίουel
dc.subjectοπτικές μετρήσειςel
dc.titleΕλαιοπηκτές απó ελαιοαφρούς βασισμένους σε αυθóρμητα αφρίζοντα γαλακτώματα νερού σε λάδιel
heal.typebachelorThesis-
heal.type.enBachelor thesisen
heal.secondaryTitleOleogels from oleofoams based on spontaneously-foaming water-in-oil emulsionsen
heal.contributorNameΓριζοπούλου, Σοφίαel
heal.contributorNameΚαραγιώργου, Μαρίαel
heal.identifier.secondary10080-
heal.dateAvailable2020-04-28T15:14:42Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΣχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμωνel
heal.publicationDate2018-09-26-
heal.bibliographicCitationΓριζοπούλου, Σ. & Καραγιώργου, Μ. (2018). Ελαιοπηκτές απó ελαιοαφρούς βασισμένους σε αυθóρμητα αφρίζοντα γαλακτώματα νερού σε λάδι (Πτυχιακή εργασία). Αλεξάνδρειο ΤΕΙ, Θεσσαλονίκη.el
heal.abstractΣτην εργασία αυτήν προτείνονται και δοκιμάζονται μία σειρά απó μεθοδολογίες για την παρασκευή ελαιοαφρών (ελαιωδών αφρών) για τη ρύθμιση της υφής ελαιοπηκτών (oleogels).Συγκεκριμένα, δοκιμάζονται μεθοδολογίες αυθóρμητης δημιουργίας θυλάκων αερίου μέσα σε λιπαρές φάσεις με βάση την ελεγχóμενη εκ των έσω απελευθέρωση αερίου σε γαλακτώματα νερού σε έλαιο. Τα προκύπτοντα συστήματα παρατηρούνται και μελετώνται με τη χρήση οπτικών μετρήσεων και συνεστιακής μικροσκοπίας. Σειρά απó ελαιοαφρούς παρασκευάσθηκε, με μερική επιτυχία ως προς την κινητική σταθεροποίησή τους. Οι περιορισμοί και οι ευκαιρίες για περαιτέρω βελτίωση συζητούνται με σκοπó την επίτευξη κινητικής σταθεροποίησης των προϊóντωνel
heal.advisorNameΡιτζούλης, Χρήστοςel
heal.committeeMemberNameΡιτζούλης, Χρήστοςel
heal.academicPublisherΤμήμα Τεχνολογίας Τροφίμωνel
heal.academicPublisherIDteithe-
heal.numberOfPages34-
heal.fullTextAvailabilityfalse-
heal.type.elΠροπτυχιακή/Διπλωματική εργασίαel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/11845
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.