Η κατανόηση και οι απόψεις των καταναλωτών για την επισήμανση των τροφίμων και τη διατροφική ετικέτα (Bachelor thesis)

Αριστοδήμου, Χαράλαμπος/ Γιάκου, Καράντο


Finding the way the factors examined can influence the usage of nutritional labels and comparing them with the bibliographic data.First a review of relevant papers was conducted. The data from the 800 questionnaires answered was processed with descriptive statistics and statistical tests in order to reveal factors of possible relevance to the nutrition label usage. The tests were the x2 and AN.O.VA. They were ran on a level of significance of p value = 0.05 with the I.B.M. Statistical Package for the Social Sciences, (S.P.S.S.) V20.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Keywords: διατροφική ετικέτα;νομοθεσία Ε.Ε.;δείκτης μάζας σώματος;ηλικία;εισόδημα;μορφωτικό επίπεδο;τρόφιμα;ισχυρισμός υγείας;διατροφικός ισχυρισμός;φύλο;nutrition label;E.U;legislation;B.M.I;age;income;education;food;health claim;nutritional claim;health nutrition;gender
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΤΓΤΤΔ-Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας,2018--αα10252
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/11727
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aristodimou-Giakou.pdf1.55 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/11727
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.