Η κατανόηση και οι απόψεις των καταναλωτών για την επισήμανση των τροφίμων και τη διατροφική ετικέτα (Bachelor thesis)
Αριστοδήμου, Χαράλαμπος/ Γιάκου, Καράντο
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Αριστοδήμου, Χαράλαμπος | el |
dc.contributor.author | Γιάκου, Καράντο | el |
dc.date.accessioned | 2020-04-19T15:14:36Z | - |
dc.date.available | 2020-04-19T15:14:36Z | - |
dc.identifier.uri | http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/11727 | - |
dc.description | Πτυχιακή εργασία--ΣΤΓΤΤΔ-Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας,2018--αα10252 | el |
dc.rights | Default License | - |
dc.subject | διατροφική ετικέτα | el |
dc.subject | νομοθεσία Ε.Ε. | el |
dc.subject | δείκτης μάζας σώματος | el |
dc.subject | ηλικία | el |
dc.subject | εισόδημα | el |
dc.subject | μορφωτικό επίπεδο | el |
dc.subject | τρόφιμα | el |
dc.subject | ισχυρισμός υγείας | el |
dc.subject | διατροφικός ισχυρισμός | el |
dc.subject | φύλο | el |
dc.subject | nutrition label | en |
dc.subject | E.U | en |
dc.subject | legislation | en |
dc.subject | B.M.I | en |
dc.subject | age | en |
dc.subject | income | en |
dc.subject | education | en |
dc.subject | food | en |
dc.subject | health claim | en |
dc.subject | nutritional claim | en |
dc.subject | health nutrition | en |
dc.subject | gender | en |
dc.subject.lcsh | Ετικέτες | el |
dc.subject.lcsh | Διατροφή-Έρευνα | el |
dc.subject.lcsh | Καταναλωτική συμπεριφορά | el |
dc.title | Η κατανόηση και οι απόψεις των καταναλωτών για την επισήμανση των τροφίμων και τη διατροφική ετικέτα | el |
heal.type | bachelorThesis | - |
heal.type.en | Bachelor thesis | en |
heal.generalDescription | Πτυχιακή εργασία | el |
heal.identifier.secondary | 10252 | - |
heal.language | el | - |
heal.access | account | - |
heal.recordProvider | Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας | el |
heal.publicationDate | 2018-10-15 | - |
heal.bibliographicCitation | Αριστοδήμου, Χ. & Γιάκου, Κ.(2018).Η κατανόηση και οι απόψεις των καταναλωτών για την επισήμανση των τροφίμων και τη διατροφική ετικέτα(Πτυχιακή εργασία).Αλεξάνδρειο ΤΕΙ,Θεσσαλονίκη. | el |
heal.abstract | Η διαπίστωση του βαθμού επιρροής διαφόρων παραγόντων στη χρήση της διατροφικής ετικέτας και η σύγκρισή του με την βιβλιογραφία.Αρχικά έγινε βιβλιογραφική επισκόπηση του θέματος. Στη συνέχεια συμπληρώθηκε και συλλέχτηκε δείγμα 800 ερωτηματολογίων. Εφαρμόστηκε η περιγραφική ανάλυση, καθώς και στατιστικοί έλεγχοι x2 και AN.O.VA., για την εύρεση πιθανών συσχετισμών επιλεγμένων παραγόντων με την χρήση της διατροφικής ετικέτας σε επίπεδο σημαντικότητας p value=0.05. Αυτό πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του στατιστικού πακέτου I.B.M. Statistical Package for the Social Sciences, (S.P.S.S.) V20. | el |
heal.abstract | Finding the way the factors examined can influence the usage of nutritional labels and comparing them with the bibliographic data.First a review of relevant papers was conducted. The data from the 800 questionnaires answered was processed with descriptive statistics and statistical tests in order to reveal factors of possible relevance to the nutrition label usage. The tests were the x2 and AN.O.VA. They were ran on a level of significance of p value = 0.05 with the I.B.M. Statistical Package for the Social Sciences, (S.P.S.S.) V20. | en |
heal.advisorName | Κυρανάς, Ευστράτιος | el |
heal.committeeMemberName | Κυρανάς, Ευστράτιος | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής.Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας | el |
heal.academicPublisherID | teithe | - |
heal.numberOfPages | 119σ. | - |
heal.fullTextAvailability | true | - |
heal.type.el | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
Appears in Collections: | Πτυχιακές Εργασίες |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aristodimou-Giakou.pdf | 1.55 MB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
This item is a favorite for 0 people.
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/11727
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.