Οι καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων στα κέντρα ψυχαγωγίας (Bachelor thesis)

Ζουρλίδου, Ελένη


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΖουρλίδου, Ελένηel
dc.date.accessioned2020-04-14T23:22:36Z-
dc.date.available2020-04-14T23:22:36Z-
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/11686-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία--ΣΔΟ-Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων,2018--αα10296el
dc.rightsDefault License-
dc.subjectκαταναλωτικές συνήθειεςel
dc.subjectκέντρα ψυχαγωγίαςel
dc.subjectαλκοολούχα ποτάel
dc.subjectΕλλάδαel
dc.subject.lcshΚαταναλωτική συμπεριφοράel
dc.subject.lcshΟινοπνευματώδη ποτά-Ελλάδαel
dc.titleΟι καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων στα κέντρα ψυχαγωγίαςel
heal.typebachelorThesis-
heal.type.enBachelor thesisen
heal.generalDescriptionΠτυχιακή εργασίαel
heal.identifier.secondary10296-
heal.languageel-
heal.accessaccount-
heal.recordProviderΣχολή Διοίκησης και Οικονομίας / Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεωνel
heal.publicationDate2018-10-30-
heal.bibliographicCitationΖουρλίδου, Ε.(2018).Οι καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων στα κέντρα ψυχαγωγίας(Πτυχιακή εργασία).Αλεξάνδρειο,ΤΕΙ Θεσσαλονίκη.el
heal.abstractΒασικός σκοπός της εργασίας αυτής είναι να διερευνηθούν οι καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων στα κέντρα ψυχαγωγίας έτσι ώστε να έχουμε μία σφαιρική άποψη για τις προτιμήσεις τους. Για την υλοποίηση του παραπάνω σκοπού, πραγματοποιήθηκε έρευνα τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. ​Για την καλύτερη διεξαγωγή συμπερασμάτων του θέματος έγινε πρωτογενής έρευνα τόσο από φωτογραφίες που απεικονίζουν τις κάβες διαφόρων καταστημάτων, που εδρεύουν σε δήμους του Νομού Θεσσαλονίκης, όσο και από τη διεξαγωγή ερωτηματολογίου. Στο πρώτο κεφάλαιο γίνεται αναφορά στο τι είναι το αλκοολούχο ποτό και μία σύντομη ιστορική αναδρομή που φαίνεται να προέρχεται από τα βάθη των αιώνων. Στο δεύτερο κεφάλαιο παραθέτεται το φωτογραφικό υλικό από τα café-bar,το οποίο αποτελεί και πρωτογενή έρευνα,μέσα από την οποία μπορούν να βγούν τα πρώτα συμπεράσματα για τις προτιμήσεις των Ελλήνων.Επίσης μπορεί να διερευνηθεί σε τι ποσοστό σερβίρονται αλκοολούχα ποτά ελληνικής προέλευσης και ποια είναι αυτά. 2 Στο τρίτο κεφάλαιο θα γνωρίσουμε τα ελληνικά αποστάγματα και ηδύποτα,πώς παράγονται και ποιά είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Στο τέταρτο κεφάλαιο μαθαίνουμε τι σημαίνει​ Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης​ ,γιατί είναι σημαντική αυτή η ονομασία,τι εξυπηρετεί και ποιοι είναι οι Οίνοι - ΠΟΠ. Στο ​πέμπτο κεφάλαιο, γνωριμία με την πρώτη Ελληνική βότκα. Στο έκτο κεφάλαιο γίνεται μία σύντομη αναφορά στη​ συνεισφορά και τις προοπτικές του κλάδου αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Τέλος στο έβδομο κεφάλαιο παρατίθεται το παράρτημα της έρευνας και το ερωτηματολόγιο πάνω στο οποίο στηρίχθηκε η διεξαγωγή των συμπερασμάτων.el
heal.advisorNameΜαυρίδης, Σάββαςel
heal.committeeMemberNameΜαυρίδης, Σάββαςel
heal.academicPublisherΣχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.el
heal.academicPublisherIDteithe-
heal.numberOfPages142σ.-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
heal.type.elΠροπτυχιακή/Διπλωματική εργασίαel
Appears in Collections:(πρωην) Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zourlidou.pdf22.81 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/11686
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.