Έρευνα, σχεδιασμός και ανάπτυξη καινοτόμου λειτουργικού ελληνικού επιδορπίου γιαούρτης: YOMAST (Bachelor thesis)

Βογιατζόγλου, Κωνσταντίνος


This thesis deals with the development of a functional food based on the traditional Greek recipe and the authenticity of Greek yogurt. The main purpose of this project was the participation in National Ecotrophelia competition 2017 which was under the auspices of SEVT
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Keywords: Yomast;Ecotrophelia;ελληνικό γιαούρτι;μαστίχα;καινοτομία;γαλακτοκομικά προϊόντα;λειτουργικά τρόφιμα;mastiha;functional foods;innovation;Greek yogurt/yoghurt;dairy products
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΤΕΤΡΟΔ-Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, 2018--9906
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/11518
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/11518
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.