Έρευνα, σχεδιασμός και ανάπτυξη καινοτόμου λειτουργικού ελληνικού επιδορπίου γιαούρτης: YOMAST (Bachelor thesis)

Βογιατζόγλου, Κωνσταντίνος


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΒογιατζόγλου, Κωνσταντίνοςel
dc.date.accessioned2020-03-08T20:27:43Z-
dc.date.available2020-03-08T20:27:43Z-
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/11518-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία--ΣΤΕΤΡΟΔ-Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, 2018--9906el
dc.rightsDefault License-
dc.subjectYomasten
dc.subjectEcotropheliaen
dc.subjectελληνικό γιαούρτιel
dc.subjectμαστίχαel
dc.subjectκαινοτομίαel
dc.subjectγαλακτοκομικά προϊόνταel
dc.subjectλειτουργικά τρόφιμαel
dc.subjectmastihaen
dc.subjectfunctional foodsen
dc.subjectinnovationen
dc.subjectGreek yogurt/yoghurten
dc.subjectdairy productsen
dc.subject.lcshΛειτουργικά τρόφιμαel
dc.subject.lcshΕλληνικό γιαούρτιel
dc.titleΈρευνα, σχεδιασμός και ανάπτυξη καινοτόμου λειτουργικού ελληνικού επιδορπίου γιαούρτης: YOMASTel
heal.typebachelorThesis-
heal.type.enBachelor thesisen
heal.contributorNameΒογιατζόγλου, Κωνσταντίνοςel
heal.identifier.secondary9906-
heal.dateAvailable2020-03-08T20:28:43Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΣχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίαςel
heal.publicationDate2018-06-29-
heal.bibliographicCitationΒογιατζόγλου, Κ. (2018). Έρευνα, σχεδιασμός και ανάπτυξη καινοτόμου λειτουργικού ελληνικού επιδορπίου γιαούρτης: YOMAST (Πτυχιακή εργασία). Αλεξάνδρειο ΤΕΙ, Θεσσαλονίκη.el
heal.abstractΗ παρούσα εργασία πραγματεύεται την ανάπτυξη ενός λειτουργικού Τροφίμου βασισμένου στην παραδοσιακή συνταγή και στην μοναδικότητα της ελληνικής γιαούρτης με στόχο την συμμετοχή στον διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2017 που διοργανώθηκε από τον ΣΕΒΤel
heal.abstractThis thesis deals with the development of a functional food based on the traditional Greek recipe and the authenticity of Greek yogurt. The main purpose of this project was the participation in National Ecotrophelia competition 2017 which was under the auspices of SEVTen
heal.advisorNameΚαραστογιαννίδου, Καλλιόπηel
heal.committeeMemberNameΚαραστογιαννίδου, Καλλιόπηel
heal.academicPublisherΤμήμα Διατροφής και Διαιτολογίαςel
heal.academicPublisherIDteithe-
heal.numberOfPages43-
heal.fullTextAvailabilityfalse-
heal.type.elΠροπτυχιακή/Διπλωματική εργασίαel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/11518
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.