Έρευνα, σχεδιασμός και ανάπτυξη καινοτόμου λειτουργικού ελληνικού επιδορπίου γιαούρτης: YOMAST (Bachelor thesis)
Βογιατζόγλου, Κωνσταντίνος
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Βογιατζόγλου, Κωνσταντίνος | el |
dc.date.accessioned | 2020-03-08T20:27:43Z | - |
dc.date.available | 2020-03-08T20:27:43Z | - |
dc.identifier.uri | http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/11518 | - |
dc.description | Πτυχιακή εργασία--ΣΤΕΤΡΟΔ-Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, 2018--9906 | el |
dc.rights | Default License | - |
dc.subject | Yomast | en |
dc.subject | Ecotrophelia | en |
dc.subject | ελληνικό γιαούρτι | el |
dc.subject | μαστίχα | el |
dc.subject | καινοτομία | el |
dc.subject | γαλακτοκομικά προϊόντα | el |
dc.subject | λειτουργικά τρόφιμα | el |
dc.subject | mastiha | en |
dc.subject | functional foods | en |
dc.subject | innovation | en |
dc.subject | Greek yogurt/yoghurt | en |
dc.subject | dairy products | en |
dc.subject.lcsh | Λειτουργικά τρόφιμα | el |
dc.subject.lcsh | Ελληνικό γιαούρτι | el |
dc.title | Έρευνα, σχεδιασμός και ανάπτυξη καινοτόμου λειτουργικού ελληνικού επιδορπίου γιαούρτης: YOMAST | el |
heal.type | bachelorThesis | - |
heal.type.en | Bachelor thesis | en |
heal.contributorName | Βογιατζόγλου, Κωνσταντίνος | el |
heal.identifier.secondary | 9906 | - |
heal.dateAvailable | 2020-03-08T20:28:43Z | - |
heal.language | el | - |
heal.access | free | - |
heal.recordProvider | Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας | el |
heal.publicationDate | 2018-06-29 | - |
heal.bibliographicCitation | Βογιατζόγλου, Κ. (2018). Έρευνα, σχεδιασμός και ανάπτυξη καινοτόμου λειτουργικού ελληνικού επιδορπίου γιαούρτης: YOMAST (Πτυχιακή εργασία). Αλεξάνδρειο ΤΕΙ, Θεσσαλονίκη. | el |
heal.abstract | Η παρούσα εργασία πραγματεύεται την ανάπτυξη ενός λειτουργικού Τροφίμου βασισμένου στην παραδοσιακή συνταγή και στην μοναδικότητα της ελληνικής γιαούρτης με στόχο την συμμετοχή στον διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2017 που διοργανώθηκε από τον ΣΕΒΤ | el |
heal.abstract | This thesis deals with the development of a functional food based on the traditional Greek recipe and the authenticity of Greek yogurt. The main purpose of this project was the participation in National Ecotrophelia competition 2017 which was under the auspices of SEVT | en |
heal.advisorName | Καραστογιαννίδου, Καλλιόπη | el |
heal.committeeMemberName | Καραστογιαννίδου, Καλλιόπη | el |
heal.academicPublisher | Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας | el |
heal.academicPublisherID | teithe | - |
heal.numberOfPages | 43 | - |
heal.fullTextAvailability | false | - |
heal.type.el | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
Appears in Collections: | Πτυχιακές Εργασίες |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Please use this identifier to cite or link to this item:
This item is a favorite for 0 people.
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/11518
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.