The effect of growth regulators on the development and growth of the beans : vicia faba l (Bachelor thesis)

Χαλκιαδούδης, Κωνσταντίνος


Σκοπός της παρούσας πτυχιακής είναι η μελέτη της επίδρασης των διαφόρων ρυθμιστών αύξησης και ανάπτυξης σε δύο ποικιλίες κουκιών: κτηνοτροφικών και εδώδιμών. Αρχικά, γίνεται μια ιστορική αναδρομή στην ιστορία και στην προέλευση των κουκιών. Έπειτα, αναλύεται ο τρόπος και η διαδικασία της καλλιέργεια τους, οι εχθροί και οι ασθένειες που τα προσβάλουν, καθώς και τα υλικά και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπισης τους και τέλος, παρατίθενται τα συμπεράσματα τα οποία προέκυψαν μέσα την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο θερμοκήπιο και στην ύπαιθρο του ΑΤΕΙ-Θεσσαλονίκης από 18-11-2013 έως 24 Ιουνίου του 2014 ώστε να βρεθεί ο βαθμός επίδρασης των ρυθμιστών αύξησης στην ανάπτυξη και αύξηση των κουκιών.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
Keywords: Καλλιέργεια;Cultivation;Σπορά;Sowing;Ασθένειες;Diseases
Abstract: The purpose of this project is to study the effect of various growth and growth regulators in two varieties of beans: fodder and edible. Initially, there is a historical review of the history and the origin of the beans. Then analyzed the manner and process of their cultivation, pests and diseases that attack, as well as materials and methods used for their response, and finally out the conclusions which emerged through the survey conducted in the greenhouse and in the countryside of ATEI Thessaloniki from 11/18/2013 until June 24, 2014 in order to find the degree of influence of growth regulators in the development and growth of the beans.
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/1105
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Xalkiadoudi_Kwnstantinou.PDF3.09 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/1105
  This item is a favorite for 0 people.

This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons