Ανάλυση και Βελτιστοποίηση Διαδικασιών Λειτουργίας Φανοποιείων - Φανοβαφείων

Παπαβασιλείου, Σπυρίδων/ Λυρίτσης, Αναστάσιος


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: χωροταξία εγκατάστασεων;προιόντα και υποπροιόντα;πρώτες ύλες;φανοποιεία;χρησιμοποιημένα ελαστικά;χρησιμοποιημένα ορυκτέλαια;φανοβαφεία
Issue Date: 13-Jun-2013
Abstract: Σκοπός της παρούσας πτυχιακής είναι, η καταγραφή, η ανάλυση και η βελτιστοποίηση της διαδικασίας λειτουγίας, ενός φανοποιείου που πρέπει να ενταχθεί δυναμικά και ανταγωνιστικά στην σημερινή αγορά. Η καταγραφή έγινε με ερωτηματολόγια, με συνεντεύξεις και φωτογραφίες από τα συνεργεία του νομού Θεσσαλονίκης. Τα ερωτηματολόγια είναι βασισμένα σε τέσσερις βασικές κατηγορίες, στα μέσα που χρησιμοποιούνται από τα συνεργεία, την ασφάλεια - υγιεινή που παρέχουν στους εργαζομένους, την χωροταξία - εργονομία των εγκαταστάσεων και στην προστασία του περιβάλλοντος. Η ανάλυση των ερωτηματολογίων έγινε γραφικά με την βοήθεια του υπολογιστικού προγράμματος Excel, της Microsoft και ο σχολιασμός των γραφημάτων, είναι παράθεση απόψεων, των ιδιοκτητών και των εργαζομένων από τον χώρο των φανοποιείων, καθώς και οι εικόνα που αποκομίστηκε. Έτσι λοιπόν, με βάση τα παραπάνω αναλύθηκε το υπάρχον σύστημα, βρέθηκαν οι αδυναμίες του και αναπτύχθηκε ένας αλγόριθμος διαδικασιών ο οποίος μοντελοποιήθηκε και αναλύθηκε ώστε να πραγματοποιήσει τις αυξημένες ανάγκες των πελατών.
Description: Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών -- Τμήμα Οχημάτων, 2013 -- α,α 5031
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/10268
Item type: other
Submission Date: 2018-02-28T16:34:01Z
Item language: el
Item access scheme: free
Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Liritsis_Anastasios_ppt.pdf662.18 kBAdobe PDFView/Open
Liritsis_Anastasios.pdf942.25 kBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/10268
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.