Browsing by Author Μουμτζής, Αλέξανδρος

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Jump to: Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
or enter first few letters:  
View Option
Showing results 1 to 9 of 9
TitleAuthor(s)Issue date
Γαλλικά τυριά προστατευόμενης ονομασίας προέλευσηςΜουμτζής, Αλέξανδρος; Ιγνατιάδης, Αλέξανδρος7-Mar-2014
Εφαρμογή συστήματος HACCP και διασφάλιση ποιότητας στην γραμμή παραγωγής γάλακτος 3,5 % στην βιομηχανία γάλακτος ΝΕΟΓΑΛΜουμτζής, Αλέξανδρος; Φωτιάδης, Ματθαίος12-Apr-2010
Καταναλωτικές τάσεις κρέατος και προϊόντων με βάση το κρέας από σπουδαστές του ΑΤΕΙΘΜουμτζής, Αλέξανδρος; Αγραφιώτη, Μαριάνθη8-Nov-2012
Παραγωγή και ποιοτικός έλεγχος βουτύρουΜουμτζής, Αλέξανδρος; Χατζηδημητρίου, Ευαγγελία1-Feb-2010
Ποιοτικά χαρακτηριστικά και τεχνολογία παραγωγής τυριών τύπου Pasta FilataΜουμτζής, Αλέξανδρος; Κλανέτατζης, Δημήτριος29-Nov-2010
Ταξινόμηση τυριώνΜουμτζής, Αλέξανδρος; Γιορανίδου, Δημόκλεια6-Mar-2014
Φυσικοχημικές και μικροβιολογικές μεταβολές του παστεριωμένου γάλακτος κατά τη διατήρησή του σε ψύξηΜουμτζής, Αλέξανδρος; Πολυχρονίου, Βασιλική12-Nov-2012
Χημική ανάλυση ελληνικών τυριών Π.Ο.Π.Μουμτζής, Αλέξανδρος; Παπαβασιλείου, Γαβριέλλα6-Mar-2014
Χρήση πρόσθετων ουσιών στην βιομηχανία γάλακτοςΜουμτζής, Αλέξανδρος; Πέρος, Νίκος7-Mar-2014