Προσδιορισμός και συσχέτιση ολικών Φαινολικών ουσιών και αντιοξειδωτικής ικανότητας σε ελληνικούς καφέδες της ελληνικής αγοράς

Τριανταφύλλου, Δημήτριος/ Βελίτσος, Κωνσταντίνος


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Coffee;Greek coffee;Phenolic compounds;Antioxidant;Φαινολικές ενώσεις;Phenols;Φαινόλες;Ελληνικός καφές;Καφές;Αντιοξειδωτικά;Αντιοξειδωτική ικανότητα
Issue Date: 23-Mar-2010
Abstract: 1. Ο προσδιορισμός των ολικών φαινολικών ουσιών και της αντιοξειδωτικής ικανότητας σε δείγματα ελληνικού καφέ διαφορετικής μάρκας που υπάρχουν και καταναλώνονται ευρέως στην ελληνική αγορά. 2. Αν η διαφορετική μάρκα καφέ επηρεάζει την συγκέντρωση των ολικών φαινολικών ουσιών και της αντιοξειδωτικής ικανότητας. 3. Αν η προσθήκη διαφορετικής ποσότητας καφέ στην ίδια ποσότητα νερού επηρεάζει την συγκέντρωση των ολικών φαινολικών ουσιών και της αντιοξειδωτικής ικανότητας. 4. Αν υπάρχει συσχέτιση μεταξύ της συγκέντρωσης των ολικών φαινολικών ουσιών και της αντιοξειδωτικής ικανότητας.
Description: Πτυχιακή Εργασία -- Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής -- Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, 2009
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9925
Item type: other
Submission Date: 2018-02-28T15:16:31Z
Item language: el
Item access scheme: free
Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Velitsos_Konstantinos.pdf2.58 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9925
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.