Διατροφικές συνήθειες εφήβων, 13-18 ετών και μεσογειακή διατροφή
Πρίτσα, Αγαθή/ Δουμάνογλου, Άννα
Institution and School/Department of submitter: | ΤΕΙ Θεσσαλονίκης |
Keywords: | Διατροφικές συνήθειες;Έφηβοι;Μεσογειακή διατροφή;Διατροφή |
Issue Date: | 7-Sep-2015 |
Abstract: | Μπορούμε να πούμε ότι γενικά οι βασικές αρχές της Μεσογειακής διατροφής τηρούνται από τους περισσότερους εφήβους. Καθημερινά καταναλώνονται αμυλούχες τροφές, γαλακτοκομικά προϊόντα, λαχανικά και φρούτα. Εκεί που θα δίναμε περισσότερη έμφαση για αλλαγή των διατροφικών τους συνηθειών είναι στην περισσότερη μείωση των λευκών ζυμαρικών, στη μείωση της κατανάλωσης γρήγορου φαγητού, στη μείωση χοιρινού ή μοσχαρίσιου κρέατος με ταυτόχρονη αύξηση των ψαριών με υψηλά σε λιπαρά και στη μείωση των διάφορων γλυκισμάτων. Πολύ θετικά είναι τα αποτελέσματα ως προς την φυσική δραστηριότητα των εφήβων οι οποίοι οι περισσότεροι ασκούνται καθώς και η μεγάλη κατανάλωση βιολογικών προϊόντων. |
Description: | Πτυχιακή εργασία--ΣΤΓ&ΤΤ&Δ--Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, 2015--αα7022 |
URI: | http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9717 |
Item type: | other |
Submission Date: | 2018-02-28T15:06:39Z |
Item language: | el |
Item access scheme: | free |
Institution and School/Department of submitter: | ΤΕΙ Θεσσαλονίκης |
Appears in Collections: | Πτυχιακές Εργασίες |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Please use this identifier to cite or link to this item:
This item is a favorite for 0 people.
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9717
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.