Οι διατροφικές συνήθειες φοιτητών Θεσσαλονίκης ηλικίας 18 25 ετών στην οικονομική κρίση

Καραστογιαννίδου, Καλλιόπη/ Τσελικίδη, Όλγα


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Economic crisis;Students;Φοιτητές;Διατροφικές συνήθειες;Eating habits;Διατροφή και υγεία;Οικονομική κρίση;Nutrition and health
Issue Date: 6-Aug-2015
Abstract: The work aims at as it locates the alimentary habits of young persons, age of 18-25 years and that these are influenced by the recent economic crisis in our country. Initially, are mentioned the elements, the causes and the factors that contributed in the economic crisis from 2008 until today in our country. Are described the alimentary habits of Greeks, the factors that shape him and the repercussions that has the economic crisis in the diet of young persons of age of 18-25 years, mainly students of Thessaloniki. Finally, it follows the inquiring part of work and is given the conclusions what they resulted through this.
Η εργασία έχει ως στόχο να εντοπίσει τις διατροφικές συνήθειες των νέων, ηλικίας 18-25 ετών και πως αυτές επηρεάζονται από την πρόσφατη οικονομική κρίση στη χώρα μας. Αρχικά, παρατίθενται τα στοιχεία, οι αιτίες και οι παράγοντες που συντελέσαν στην οικονομική κρίση από το 2008 μέχρι και σήμερα στη χώρα μας. Περιγράφονται οι διατροφικές συνήθειες των ελλήνων, οι παράγοντες που την διαμορφώνουν και οι επιπτώσεις που έχει η οικονομική κρίση στη διατροφή των νέων ηλικίας 18-25 ετών, κυρίως φοιτητών της Θεσσαλονίκης. Τέλος, ακολουθεί το ερευνητικό μέρος της εργασίας και δίνονται τα συμπεράσματα το οποία προέκυψαν μέσα από αυτήν.
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΤΕΓΤΕΤΡΟΔ--Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, 2015--αα6712
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9704
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tselekidi_Olga.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9704
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.