Μελέτη κατανάλωσης ροφημάτων τσαγιού και βοτάνων σε σχέση με τη διατροφική συμπεριφορά κατά τα πρωϊνά και τα ενδιάμεσα γεύματα

Καραστογιαννίδου, Καλλιόπη/ Τούφα, Ελένη


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Μέντα;Λεβάντα;Φασκόμηλο;Βότανα;Τσάι;Διατροφή
Issue Date: 20-Apr-2015
Abstract: Σε δείγμα 62 ατόμων (17 άντρες και 45 γυναίκες) μελετήθηκαν οι διατροφικές συνήθειες κατά το πρωινό και τα ενδιάμεσα γεύματα με την παράλληλη κατανάλωση τσαγιού και ροφημάτων βοτάνων μέσω ημιποσοτικού ερωτηματολογίου συχνότητας κατανάλωσης τροφίμων-ροφημάτων και διατροφικού-ιατρικού ιστορικού, καθώς επίσης καταγράφηκαν το βάρος και το ύψος των εθελοντών με όργανα διαπιστευμένης ακρίβειας. Συμπερασματικά οι διατροφικές και lifestyle επιλογές και συμπεριφορές του δείγματος που καταναλώνει ροφήματα τσαγιού και βοτάνων οδηγούν στην προσέγγιση ενός πιθανά «ανθυγιεινού» τρόπου ζωής.
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΤΕΓΤΕΤΡΟΔ--Τμήμα Διατροφής και Διααιτολογίας,2014--αα6231
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9672
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Toufa_Eleni.pdf2.1 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9672
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.