Η άποψη των καταναλωτών για τα super foods υπερτροφές σε ηλικίες 18 50 ετών στο Νόμο Θεσσαλονίκης

Πριτσά, Αγαθή/ Μιχαηλούδη, Μαρία


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΠριτσά, Αγαθήel
dc.contributor.authorΜιχαηλούδη, Μαρίαel
dc.date.accessioned2015-08-05T10:46:23Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T15:05:12Z-
dc.date.available2015-08-05T10:46:23Zel
dc.date.available2018-02-28T15:05:12Z-
dc.date.issued2015-08-05T10:46:23Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9667-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία--ΣΤΕΓΤΕΤΡΟΔ--Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, 2015--αα6735el
dc.description.abstractAim of present work is, the presentation ypertrofon known as super foods and the investigation of place that occupies in the modern diet, as well as the knowledge of public round them. Initially, becomes a analytic description ypertrofon and yperpoton that the use of is approved so much in the European union what in our country, is presented the ypertrofes and nutritious elements which constitute him, their beneficial attributes, their usefulness, the form with which they are sold in the trade and the dosage in which they are allowed, but also the side effects that they can cause. Finally, is given the statistical analysis of results, from common questionnaire which was distributed in sample of individuals of Thessaloniki.el
dc.description.abstractΣκοπός της παρούσας εργασίας είναι, η παρουσίαση των υπερτροφών γνωστά ως super foods και η διερεύνηση της θέσης που καταλαμβάνουν στη σύγχρονη διατροφή, καθώς και τις γνώσεις του κοινού γύρω από αυτές. Αρχικά, γίνεται μια αναλυτική περιγραφή των υπερτροφών και των υπερποτών των οποίων η χρήση είναι εγκεκριμένη τόσο στην Ευρωπαϊκή ένωση όσο και στην χώρα μας, παρουσιάζονται οι υπερτροφές και τα θρεπτικά στοιχειά τα οποία τις αποτελούν, οι ευεργετικές τους ιδιότητες, η χρησιμότητά τους, η μορφή με την οποία διατίθενται στο εμπόριο και η δοσολογία στην οποία επιτρέπονται, άλλα και οι παρενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν. Τέλος, δίνεται η στατιστική ανάλυση των αποτελεσμάτων, από κοινό ερωτηματολόγιο το οποίο διανεμήθηκε σε δείγμα ατόμων της Θεσσαλονίκης.el
dc.language.isoelel
dc.rightsAttribution-NonCommercial-Share Alike 3.0 Greeceel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδαel
dc.subjectConsumer productsel
dc.subjectΚαταναλωτικά προϊόνταel
dc.subjectDietel
dc.subjectΔιατροφήel
dc.subjectSuper foodsel
dc.subjectΆποψηel
dc.subjectViewel
dc.subjectΚαταναλωτέςel
dc.subjectCustomersel
dc.subjectΥπερτροφέςel
dc.subject.lcshΤρόφιμαel
dc.subject.lcshFoodel
dc.subject.lcshΔιατροφικές συνήθειες--Ελλάδα--Θεσσαλονίκηel
dc.subject.lcshDietary habits--Greece--Thessalonikiel
dc.subject.lcshΦυτά--Διατροφήel
dc.subject.lcshPlants--Nutritionel
dc.titleΗ άποψη των καταναλωτών για τα super foods υπερτροφές σε ηλικίες 18 50 ετών στο Νόμο Θεσσαλονίκηςel
dc.titleThe consumer perspective on super foods at ages 18 50 years in the of Thessalonikiel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T15:06:12Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilitytrueel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mixailoudi_Maria.pdf2.89 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9667
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.