Ο ρόλος της διατροφής στο τρίαθλο. Συγκριτική μελέτη Ελλήνων τριαθλητών

Παπαδοπούλου, Σουζάνα/ Χασαπίδου, Μαρία/ Ζαχαριάς, Αθανάσιος


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Ποδηλασία;Τρέξιμο;Κολύμβηση;Ελλάδα;Τρίαθλο;Διατροφή
Issue Date: 26-Mar-2015
Abstract: Η παρούσα εργασία εκπονήθηκε με σκοπό να αναδειχθεί η σημασία της διατροφής στην ενίσχυση της τριαθλητικής απόδοσης. Αναλυτικά, ο αναγνώστης πληροφορείται για τις διατροφικές εκείνες συστάσεις που θα εξασφαλίσουν τη βέλτιστη απόδοση του τριαθλητή την ημέρα του αγώνα. Ακόμα, περιγράφονται οι παράγοντες που δρουν ανασταλτικά της αθλητικής απόδοσης, ενώ παράλληλα εξετάζεται και το επίπεδο των γνώσεων του ελληνικού τριαθλητικού πληθυσμού σε βασικές διατροφικές - προπονητικές αρχές.
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΤΕΓΤΕΤΡΟΔ--Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας,2014--αα6212
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9622
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zaxarias_Athanasios.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9622
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.