Ο ρόλος της διατροφής στο τρίαθλο. Συγκριτική μελέτη Ελλήνων τριαθλητών
Παπαδοπούλου, Σουζάνα/ Χασαπίδου, Μαρία/ Ζαχαριάς, Αθανάσιος
Institution and School/Department of submitter: | ΤΕΙ Θεσσαλονίκης |
Keywords: | Ποδηλασία;Τρέξιμο;Κολύμβηση;Ελλάδα;Τρίαθλο;Διατροφή |
Issue Date: | 26-Mar-2015 |
Abstract: | Η παρούσα εργασία εκπονήθηκε με σκοπό να αναδειχθεί η σημασία της διατροφής στην ενίσχυση της τριαθλητικής απόδοσης. Αναλυτικά, ο αναγνώστης πληροφορείται για τις διατροφικές εκείνες συστάσεις που θα εξασφαλίσουν τη βέλτιστη απόδοση του τριαθλητή την ημέρα του αγώνα. Ακόμα, περιγράφονται οι παράγοντες που δρουν ανασταλτικά της αθλητικής απόδοσης, ενώ παράλληλα εξετάζεται και το επίπεδο των γνώσεων του ελληνικού τριαθλητικού πληθυσμού σε βασικές διατροφικές - προπονητικές αρχές. |
Description: | Πτυχιακή εργασία--ΣΤΕΓΤΕΤΡΟΔ--Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας,2014--αα6212 |
URI: | http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9622 |
Appears in Collections: | Πτυχιακές Εργασίες |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zaxarias_Athanasios.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
This item is a favorite for 0 people.
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9622
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.