Εφαρμογή συστήματος H.A.C.C.P σε νωπά και κατεψυγμένα αμνοερίφια

Ελευθεριάδου, Αναστασία/ Χινιτίδης, Αλέξης


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Αποθήκευση;Πελάτες;Γραμμή παραγωγής;Αμνοερίφια;HACCP
Issue Date: 25-Jun-2015
Abstract: Στην παρούσα εργασία, παρουσιάζεται το σύστημα H.A.C.C.P., αναλύεται σε κάθε του στάδιο και, μέσω της επίσκεψης σε μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας κρέατος, γίνεται μια μικρή προσέγγιση να έρθουμε σε επαφή με αυτό και να το γνωρίσουμε καλύτερα.
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΤΕΓΤΕΤΡΟΔ--Τμήμα Τεχνολογίας Γεωπονίας,2015--αα6909
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9540
Item type: other
Submission Date: 2018-02-28T14:49:25Z
Item language: el
Item access scheme: free
Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9540
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.