Δυνατότητες ανάπτυξης και βελτίωσης της παραγωγής βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα

Παλάτος, Γεώργιος/ Τσαγκάλα, Ευαγγελία/ Παπαδόπουλος, Αντώνιος


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Plant Protection;Biological plant protection;Σύστημα πιστοποίησης ( H.A.C.C.P );Φορείς ελέγχου πιστοποίησης;Certification system (HACCP);Organic production;Lubrication;Παραγωγή βιολογικών προϊόντων;Βιολογικά προϊόντα;Φυτοπροστασία;Βιολογική προστασία φυτών;Λίπανση;Πιστοποίηση βιολογικής γεωργίας;Organic Products
Issue Date: 28-Sep-2010
Abstract: Η παρούσα πτυχιακή εργασία πραγματεύεται το θέμα της σύγχρονης παραγωγής βιολογικών προϊόντων τους τρόπους και τις μεθόδους των βιολογικών καλλιεργειών καθώς επίσης με το θέμα της βιολογικής φυτοπροστασίας και με τους τρόπους λίπανσης των φυτών. Ασχολείται και αναλύει τα οφέλη των βιολογικών προϊόντων και με την πιστοποίηση τους. Αναφέρεται στους φορείς ελέγχου πιστοποίησης και στο σύστημα H.A.C.C.P. καθώς επίσης και στο Ευρωπαϊκό σχέδιο δράσης για τα βιολογικά τρόφιμα και τις βιολογικές μεθόδους καλλιέργειας.
Description: Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας -- Τμήμα Φυτικής Παραγωγής, 2010 -- αα888
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9536
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9536
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.