Η εξέλιξη της βιολογικής γεωργίας για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα

Παλάτος, Γεώργιος/ Ντουρα, Λαμπρινή/ Γκουντουρα, Ευθαλία


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Ελλάδα;Βιολογικά προϊόντα;Βιολογική γεωργία;Βιολογική καλλιέργεια
Issue Date: 20-Mar-2015
Abstract: Η ακόλουθη διπλωματική, συντάχθηκε με σκοπό την ανάλυση της εξέλιξης της βιολογικής καλλιέργειας στην Ελλάδα, για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων. Για τον σκοπό αυτό, η εργασία οργανώθηκε σε τρία κεφάλαια: Το πρώτο κεφάλαιο, που ουσιαστικά είναι και εισαγωγικό, μας ενημερώνει για την εξέλιξη της βιολογικής γεωργίας στην Ελλάδα. Το δεύτερο κεφάλαιο μας εισάγει στην έννοια των βιολογικών προϊόντων, πως τα αναγνωρίζουμε, που τα βρίσκουμε, και ποία είναι η επίδρασή τους στο περιβάλλον. Το τρίτο κεφάλαιο αναφέρεται στην σύγκριση των αποτελεσμάτων του ερωτηματολογίου, το οποίο συμπληρώθηκε από τους καταναλωτές με γνώμονα την γνώση τους στα βιολογικά προϊόντα.
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΤΓ&ΤΤ&Δ--Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπονίας--Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής, 2014--αα6258
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9451
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gountoura_Ntoura.pdf1.23 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9451
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.