Η τοξικότητα του βορίου(Β) στην καλλιέργεια της ντομάτα

Γιαννακούλα, Αναστασία/ Λαμπούδη, Χριστίνα


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Καλλιεργητικές τεχνικές;Ασθένειες ντομάτας;Ποικιλίες ντομάτας;Βόριο;Καλλιέργεια;Ντομάτα
Issue Date: 10-Mar-2015
Abstract: Σκοπός της παρούσας εργασίας ήταν η διερεύνηση της επίδρασης δύο συγκεντρώσεων βορίου (Β) (5, 10ppm) στην αύξηση, στον επαγωγικό φθορισμό της χλωροφύλλης, στην συγκέντρωση των χλωροφυλλων και στην χημική σύσταση σε ιστούς αρτιβλάστων ντομάτας
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΤΕΓΤΕΤΡΟΔ--Τμήμα Τεχνολογίας Γεωπονίας,2014--αα6227
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9442
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lampoydh_Xristina.pdf1.65 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9442
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.