Οι προτιμήσεις των καταναλωτών τησ Θεσσαλονίκης στα βιολογικά προϊόντα

Παλάτος, Γεώργιος/ Σαντης, Σωτήριος/ Ασσιώτης, Ανδρέας


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Καταναλωτές;Θεσσαλονίκη;Βιολογικά προϊόντα
Issue Date: 7-Nov-2014
Abstract: Ο βιολογικός τρόπος παραγωγής των γεωργικών προϊόντων αποτελεί μία ικανοποιητική εναλλακτική λύση στα προβλήματα του αγροτικού τομέα, καθώς τα βιολογικά προϊόντα αφενός ταυτίζονται με την έννοια των «φυσικών» προϊόντων διατροφής και αφετέρου συμπλέουν, χάρη στη φιλική προς το περιβάλλον παραγωγική τους διαδικασία, με το γενικότερο ρεύμα υπέρ της διατήρησης του περιβάλλοντος.Στην εργασία αυτή θα γίνεται προσπάθεια επισήμανσης των σημαντικότερων διαφορών και χαρακτηριστικών μεταξύ προϊόντων βιολογικής και συμβατικής παραγωγής, ώστε να διαπιστωθεί αν αξίζει, να ενταχθούν τα βιολογικά προϊόντα στην διατροφή μας. Ο σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η καταγραφή των στάσεων, αντιλήψεων και συμπεριφορών των καταναλωτών, σχετικά με τα βιολογικά προϊόντα.
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΤΓ&ΤΤ&Δ--Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων, 2014--αα5878
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9374
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Assiotis_Santis.pdf1.29 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9374
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.