Σύγκριση των προτιμήσεων των κατοίκων της Θεσσαλονίκης στην κατανάλωση βιολογικής ελίας και βιολογικό λάδι το 2011 σε σχέση με το 2008

Παλάτος, Γεώργιος/ Χαρισιάδου, Αγάπη


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Oil;Thessalonikι;Βιολογική καλλιέργια;Olive;Ελιά;Λάδι;Κατανάλωση;Θεσσαλονίκη
Issue Date: 28-Jun-2013
Abstract: Σκοπός της πτυχιακής εργασίας είναι να μελετηθεί η σύγκριση στη συμπεριφορά των καταναλωτών ως προς τα παραγόμενα προϊόντα ελιά - λάδι (βιολογικής καλλιέργειας) του 2011 σε σχέση με το 2008 και να βρεθούν οι παράγοντες οι οποίοι διαδραματίζουν κυρίαρχο ρόλο στην εξάπλωση των προϊόντων αυτών.
The aim of the thesis is to study consumer behavior with regard to the products olive and oil (organic) in 2011 compared to 2008 and identify factors that play a dominant role in the spread of these products.
Description: Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας -- Τμήμα Φυτικής Παραγωγής, 2012 -- α.α 4067
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9298
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Charisiadou_Agaph.pdf3.04 MBAdobe PDFView/Open
Charisiadou_Agaph_ppt.pdf1.69 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9298
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.