Η βιολογική καλλιέργεια της ελιάς στο Νομό της Λέσβου

Παλάτος, Γεώργιος/ Σαχτούρη, Μυρσίνη/ Κεχαγιά, Ευστρατία


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Αιωνόβια δέντρα;Ελαιοκαλλιέργεια;Organic Farming;Biological culture of olive;Olive culture;Olive;Olive cultivation;Ελιά;Νομός Λέσβου;Λέσβος;Καλλιέργεια ελιάς;Βιολογική καλλιέργεια ελιάς
Issue Date: 21-Jun-2013
Abstract: Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι να παρουσιασθεί η βιολογική ελαιοκαλλιέργεια στο νησί της Λέσβου, αρχίζοντας από την καταγωγή της ελιάς.Επίσης καταγράφεται η προέλευση του καρπού, τα βοτανικά χαρακτηριστικά, η συγκομιδή και οι ποικιλίες. Ακόμα, γίνεται γνωστή η γεωγραφία του νομού και στη συνέχεια πραγματοποιείται αναφορά στη καλλιέργεια της ελιάς. Επί προσθέτως, παρακολουθείται η θρεπτική κατάσταση και η καρποφορία του δέντρου της ελιάς, καθώς και οι θρεπτικές του ανάγκες.
Description: Πτυχιακή Εργασία --Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας --Τμήμα Φυτικής Παραγωγής,2010 --907
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9262
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Saxtouri_Kechagia.pdf3.95 MBAdobe PDFView/Open
Saxtouri_Kechagia_ppt.pdf1.9 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9262
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.