Ποιοτική κατάταξη σφαγίων μηρυκαστικών

Μπαμπίδης, Βασίλειος/ Μπερσίμης, Γεώργιος


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΜπαμπίδης, Βασίλειοςel
dc.contributor.authorΜπερσίμης, Γεώργιοςel
dc.date.accessioned2014-12-08T10:14:11Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T14:20:36Z-
dc.date.available2014-12-08T10:14:11Zel
dc.date.available2018-02-28T14:20:36Z-
dc.date.issued2014-12-08T10:14:11Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9024-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία--ΣΤΓ&ΤΤ&Δ--Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπονίας, 2014--Κατεύθυνση Ζ.Π.--αα5851el
dc.description.abstractΤο θέμα της παρούσας πτυχιακής εργασίας αφορά τα σφάγια των μηρυκαστικών και τον τρόπο με τον οποίο ταξινομούνται. Aναλύεται πλήρως ο τρόπος και τα κριτήρια με τα οποία γίνεται η ταξινόμησή τους και για πιο λόγο υπήρξε η ανάγκη ενεργοποίησης αυτών των κανόνων. Περιγράφεται η θρεπτική αξία του κρέατος και οι παράγοντες που την επηρεάζουν, καθώς και κάποιοι ορισμοί που θα βοηθήσουν στην κατανόηση της περιγραφής των σφαγίων γενικότερα. Τέλος, παραθέτονται τα νομοθετικά πλαίσια τα οποία πρέπει να γνωρίζουν αφενός οι επαγγελματίες που ασχολούνται με την αγοραπωλησία στον τομέα σφαγίου-κρέατος και αφετέρου οι καταναλωτές για την προσωπική έγκυρη ενημέρωσή τους.el
dc.language.isoelel
dc.subjectΒοοειδήel
dc.subjectΑιγοπρόβαταel
dc.subjectΤροφήel
dc.subjectΚρέαςel
dc.subjectΣφάγιαel
dc.subjectΜηρυκαστικάel
dc.titleΠοιοτική κατάταξη σφαγίων μηρυκαστικώνel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T14:21:36Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilityfalseel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9024
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.