Τεχνολογία Παραγωγής και ποιοτικός έλεγχος του παγωτού στη βιομηχανία ΑΓΝΟ

Ελευθεριάδου, Αναστασία/ Τσιλιγκερίδης, Μιχαήλ


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΕλευθεριάδου, Αναστασίαel
dc.contributor.authorΤσιλιγκερίδης, Μιχαήλel
dc.date.accessioned2014-06-03T10:01:16Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T14:20:33Z-
dc.date.available2014-06-03T10:01:16Zel
dc.date.available2018-02-28T14:20:33Z-
dc.date.issued2014-06-03T10:01:16Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9014-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία -- Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας - Τμήμα Φυτικής Παραγωγής - Πτυχιακές εργασίες, 2007 - αρ.εισ.1696el
dc.language.isoelel
dc.subjectProduction Technologyel
dc.subjectIce creamel
dc.subjectΠαγωτόel
dc.subjectΤεχνολογία Παραγωγήςel
dc.subjectΒιομηχανία ΑΓΝΟel
dc.titleΤεχνολογία Παραγωγής και ποιοτικός έλεγχος του παγωτού στη βιομηχανία ΑΓΝΟel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T14:21:33Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilityfalseel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9014
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.