Γαλλικά τυριά προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης

Μουμτζής, Αλέξανδρος/ Ιγνατιάδης, Αλέξανδρος


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: ΠΟΠ;French cheeses;Protected designation of origin;Προστατευόμενη ονομασία προέλευσης;Γαλλία;Γαλλικά τυριά;France;Milk products;Γαλακτοκομικά προϊόντα
Issue Date: 7-Mar-2014
Abstract: Σκοπός της εργασίας είναι να γίνει καταγραφή και συνοπτική έκθεση όλων γαλλικών τυριών Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (AOC ή, ελληνιστί, ΠΟΠ). Στη συνέχεια, θα διαχωριστούν τα πιο γνωστά και δημοφιλή γαλλικά τυριά, στα οποία θα γίνει λεπτομερής, κατά το δυνατόν, παρουσίαση. Θα εκτεθούν επίσης οι βασικές αρχές της τυροκομίας, καθώς και οι αρχές που διέπουν τα τυριά Προστατευόμενης Ονομασίας Προελεύσεως. Η Γαλλία είναι η δεύτερη (αν όχι η πρώτη) χώρα σε κατανάλώση τυριών κατά κεφαλήν σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα τα τυριά να είναι ένα από τα το βασικά προϊόντα στη διατροφή των Γάλλων.
Description: Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας -- Τμήμα Ζωικής Παραγωγής, 2009 - αρ.εισ.1822
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/8985
Item type: other
Submission Date: 2018-02-28T14:21:16Z
Item language: el
Item access scheme: free
Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ignatiadis_Alexandros.pdf1.87 MBAdobe PDFView/Open
Ignatiadis_Alexandros_ppt.pdf1.28 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/8985
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.