«Ανίχνευση της Escherichia coli και του Clostridium perfringens σε νωπό κιμά»

Τζήκας, Ζήσης/ Μακράκη, Μαρία


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Pathogenic bacterium;Fresh minced;Νωπός κιμάς;Clostridium perfringens;Escherichia coli;Παθογόνο βακτήριο
Issue Date: 6-Mar-2014
Abstract: Η εργασία αυτή έγινε στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος με τίτλο: “Μικροβιολογική κατάσταση νωπού κιμά στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας – Αναζήτηση των Salmonella sp., Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus και Clostridium perfringens στο νωπό κιμά και μελέτη της αντιβιοτικοαντοχής τους” με επιστημονική υπεύθυνη την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ελευθεριάδου Αναστασία.
Description: Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας -- Τμήμα Ζωικής Παραγωγής, 2009 - αρ.εισ.1314
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/8968
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Makraki_Maria.pdf729.96 kBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/8968
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.