Χρηματοοικονομική Ανάλυση Οινοποιητικής Μονάδας (περίπτωση: ΤΣΑΝΤΑΛΗ Ε. Α.Ε.)

Αγγελόπουλος, Σταμάτης/ Αναστασιάδης, Αναστάσιος


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Ελλάδα;Vinification;Ελληνικό κρασί;Ελληνικό κρασί;Οινοποιία;Financial analysis;Greece;Winery Unit;Χρηματοοικονομική ανάλυση;Οινοποιητική Μονάδα;ΤΣΑΝΤΑΛΗ Ε. Α.Ε.
Issue Date: 21-May-2014
Abstract: Στην παρακάτω πτυχιακή εργασία και ξεκινώντας από το πρώτο κεφάλαιο, αναφέρουμε κάποια ιστορικά στοιχεία για την Ελλάδα και το κρασί από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα και πως συνδέονται μεταξύ τους, επίσης γίνεται μια αναφορά στις Ελληνικές παραγωγές, εξαγωγές και εισαγωγές κρασιού. Στην συνέχεια στο δεύτερο κεφάλαιο αναφέρονται στοιχεία για την εταιρία Τσάνταλης Ε. Α.Ε. όπως, ιστορικά στοιχεία, στοιχεία παραγωγής, δυναμικού που διαθέτει η εταιρία σε κτήρια και αμπελώνες καθώς και επιλεγμένα προϊόντα που παράγει η εταιρία. Επειδή ο σκοπός όμως της πτυχιακής εργασίας είναι οικονομικός προχωρώντας στο τρίτο κεφάλαιο αναφέρονται κάποιες βασικές λογιστικές έννοιες όπως ισολογισμού, απογραφής κ.τ.λ. Τελειώνοντας αναφέρονται και μελετούνται οικονομικοί δείκτες πάνω στην οικονομική θέση της εταιρίας Τσάνταλης Ε. Α.Ε. και βγαίνουν κάποια συμπεράσματα σχετικά με την οικονομική πορεία της εταιρίας.
Description: Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας - Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων, 2013 - αρ.εισ.5568
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/8939
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Anastasiadis_Anastasios.pdf3.05 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/8939
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.