Δημιουργία ιστοσελίδας αγροτουριστικής μονάδας κρασιού στη Χαλκίδα

Μπουτακίδης, Δημοσθένης/ Τάτος, Χρήστος


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΜπουτακίδης, Δημοσθένηςel
dc.contributor.authorΤάτος, Χρήστοςel
dc.date.accessioned2014-06-12T06:28:13Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T14:13:50Z-
dc.date.available2014-06-12T06:28:13Zel
dc.date.available2018-02-28T14:13:50Z-
dc.date.issued2014-06-12T06:28:13Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/8921-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία--ΣΤΓ&ΤΤ&Δ--Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπονίας--Καταευθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης, 2014--αα5897el
dc.description.abstractΣτην παρούσα εργασία εξετάζεται η δημιουργία ιστοσελίδας ενός αγροτικού συνεταιρισμού κρασιού με έδρα τη Χαλκίδα. Παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τα είδη των παραγόμενων κρασιών, τη διαδικασία οινοποιίας, αλλά ακόμη και για ποικιλίες που καλλιεργούνται διεθνώς. Στη συνέχεια υπάρχουν οδηγίες για την παραγωγή σπιτικού κρασιού με απλά βήματα ξεκινώντας από τη συγκομιδή των σταφυλιών, τη μέτρηση του σακχάρου τους και τη διόρθωση μέτρησης βαθμών. Αναφέρεται όλη η διαδικασία από τον τρύγο έως το γέμισμα και το τάπωμα των φιαλών. Ακολούθως παρατίθεται η ορολογία της γευσιγνωσίας και τα μέτρα και οι θεσμοί που ισχύουν διεθνώς σήμερα.el
dc.language.isoelel
dc.subjectΑγροτουριστική ανάπτυξηel
dc.subjectΧαλκίδαel
dc.subjectΚρασίel
dc.subjectΙστοσελίδαel
dc.subjectΑγροτουριστικές επιχειρήσειςel
dc.titleΔημιουργία ιστοσελίδας αγροτουριστικής μονάδας κρασιού στη Χαλκίδαel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T14:14:50Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilityfalseel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/8921
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.