Η βιομηχανική επεξεργασία, η τυποποίηση, η σκευασία και η αποθήκευση του ρυζιού στην περιοχή του Αγρινίου Αιτωλοακαρνανίας

Ζιωγάνας, Μενέλαος/ Αλεξανδράκη, Αδαμαντία


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Standardization;Packaging;Storage;Agrino factory;Cereals;Αποθήκευση ρυζιού;Ρύζι;Βιομηχανική επεξεργασία;Rice processing;Rice packaging;Αποθήκευση;Τυποποίηση;Συσκευασία;Industrial processing;Rice;Αιτωλοακαρνανία;Σιτηρά;Εργοστάσιο Agrino;Συσκευασία ρυζιού;Τυποποίηση ρυζιού;Rice storage;Βιομηχανική επεξεργασία ρυζιού;Παραγωγική διαδικασία ρυζιού
Issue Date: 13-Oct-2011
Abstract: Η παρούσα εργασία πραγματεύεται την βιομηχανική επεξεργασία, την τυποποίηση, την συσκευασία και την αποθήκευση του ρυζιού στην περιοχή του Αγρινίου Αιτωλοακαρνανίας. Σκοπός της εργασίας αυτής είναι να μελετηθούν τα στάδια της βιομηχανικής επεξεργασίας, της τυποποίησης, της συσκευασίας και της αποθήκευσης που διέπουν το ρύζι στην περιοχή του Αγρινίου Αιτωλοακαρνανίας. |H εργασία ασχολείται με το ρύζι που θεωρείται ότι είναι ένα αγροτικό προϊόν με μεγάλη γεωργική σημασία, καθώς, επίσης, και με μεγάλη οικονομική σημασία ειδικά για την περιοχή του Αγρινίου που είναι τόπος αγροτικός. Έτσι επιτυγχάνει την
Description: Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας -- Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων, 2011 -- αα7
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/8874
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/8874
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.