Η επίδραση των ινών εσπεριδοειδών του πίτουρου ρυζιού και του κολλαγόνου στις μηχανικές και οργανοληπτικές ιδιότητες των λουκάνικων τύπου Φρανκφούρτης με χαμηλά λιπαρά

Πετρίδης, Δημήτριος/ Ραϊζη, Πουλχερία


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΠετρίδης, Δημήτριοςel
dc.contributor.authorΡαϊζη, Πουλχερίαel
dc.date.accessioned2012-11-01T07:06:17Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T12:26:23Z-
dc.date.available2012-11-01T07:06:17Zel
dc.date.available2018-02-28T12:26:23Z-
dc.date.issued2012-11-01T07:06:17Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7769-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία -- ΣΤΕΤΡΟΔ -- Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, 2011 -- αα2892el
dc.language.isoelel
dc.titleΗ επίδραση των ινών εσπεριδοειδών του πίτουρου ρυζιού και του κολλαγόνου στις μηχανικές και οργανοληπτικές ιδιότητες των λουκάνικων τύπου Φρανκφούρτης με χαμηλά λιπαράel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T12:27:23Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilityfalseel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7769
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.