Το ελαιόλαδο στην μεσογειακή διατροφή και την κοσμητολογία

Δερβίσογλου, Κυριακή/ Αναστασίου, Αικατερίνη


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: production of olive oil;treatment of olive-crop;evaluation of olive oil;Olive oil;αξιολόγηση ελαιόλαδου;treatment of olive-crop;Harvest of olive-crop;Μεσογειακή διατροφή;Αρωματισμένο ελαιόλαδο;Βασικά συστατικά του ελαιόλαδου;Αρωματισμένο ελαιόλαδο;Ελιά;Αισθητική προσώπου;Mediterranean diet;Aesthetics of person;biological attributes;Basic components of olive oil;Συγκομιδή ελαιοκάρπου;επεξεργασία ελαιοκάρπου;Olive;Ελαιόλαδο;παραγωγή ελαιόλαδου;βιολογικές ιδιότητες;κοσμητολογία
Issue Date: 15-Jul-2012
Abstract: Η παρούσα πτυχιακή εργασία . πραγματεύεται την χρήση του ελαιόλαδου στην μεσογειακή διατροφή και την αισθητική και τα αποτελέσματα – οφέλη της χρήσης αυτής στον ανθρώπινο οργανισμό.
Description: Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας -- Τμήμα Αισθητικής,2012 -- αα3479
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7609
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Anastasiou_Katerina.pdf616.42 kBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7609
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.