Το ελαιόλαδο στην μεσογειακή διατροφή και την κοσμητολογία
Δερβίσογλου, Κυριακή/ Αναστασίου, Αικατερίνη
Institution and School/Department of submitter: | ΤΕΙ Θεσσαλονίκης |
Keywords: | production of olive oil;treatment of olive-crop;evaluation of olive oil;Olive oil;αξιολόγηση ελαιόλαδου;treatment of olive-crop;Harvest of olive-crop;Μεσογειακή διατροφή;Αρωματισμένο ελαιόλαδο;Βασικά συστατικά του ελαιόλαδου;Αρωματισμένο ελαιόλαδο;Ελιά;Αισθητική προσώπου;Mediterranean diet;Aesthetics of person;biological attributes;Basic components of olive oil;Συγκομιδή ελαιοκάρπου;επεξεργασία ελαιοκάρπου;Olive;Ελαιόλαδο;παραγωγή ελαιόλαδου;βιολογικές ιδιότητες;κοσμητολογία |
Issue Date: | 15-Jul-2012 |
Abstract: | Η παρούσα πτυχιακή εργασία . πραγματεύεται την χρήση του ελαιόλαδου στην μεσογειακή διατροφή και την αισθητική και τα αποτελέσματα – οφέλη της χρήσης αυτής στον ανθρώπινο οργανισμό. |
Description: | Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας -- Τμήμα Αισθητικής,2012 -- αα3479 |
URI: | http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7609 |
Appears in Collections: | Πτυχιακές Εργασίες |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Anastasiou_Katerina.pdf | 616.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
This item is a favorite for 0 people.
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7609
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.