Υδατάνθρακες στη διατροφή

Δούκας, Χρήστος/ Ευθυμιάδου, Ιωάννα


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: foods;carbohydrate;diet;μεταβολισμός;τρόφιμα;metabolism;διατροφή;υδατάνθρακες
Issue Date: 28-Jul-2015
Abstract: Η πτυχιακή επικεντρώνεται στους υδατάνθρακες. Αναλύει τις ιδιότητές τους και τη προσφορά τους στον ανθρώπινο οργανισμό. Παρουσιάζει τις τροφές που μπορούμε να τους βρούμε καθώς και τις παθολογικές καταστάσεις που μπορούν να βοηθήσουν.
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΕΥΠ--Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, 2004--
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7593
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Euthumiadou_Ioanna.pdf751.93 kBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7593
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.