Ισορροπημένη διατροφή για την πρόληψη της παχυσαρκίας

Δούκας, Χρήστος/ Γεωργίου, Πόλα


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Διατροφή;Obesity;Diet;Τροφή;Ψυχολογία;Food;Psychology;Παχυσαρκία
Issue Date: 24-Jul-2015
Abstract: Η πτυχιακή εργασία έχει ως θέμα την παχυσαρκία.Παρουσιάζει τρόπους αποφυγής της παχυσαρκίας μέσω ισορροπημένης διατροφής.Επίσης αναλύει τα αίτια της παχυσαρκίας και τους παράγοντες που μπορεί να την επιταχύνουν.
Description: Πτυχιακή Εργασία--ΣΕΥΠ--Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, 2003--
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7509
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Georgiou_Pola.pdf4.13 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7509
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.