Το κρασί στην αρχαιότητα και στη σημερινή διατροφή

Δούκας, Χρήστος/ Σιδηροπούλου, Κυριακή


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Αλκοολισμός;Wine;Alcoholism;Μεταβολισμός;Διατροφή;Diet;Metabolism;Κρασί
Issue Date: 24-Jul-2015
Abstract: Η πτυχιακή εργασία έχει ως θέμα το κρασί στη διατροφή και τις ευεργετικές ουσίες στον ανθρώπινο οργανισμό.Αναλύει σε μια ιστορική αναδρομή την χρήση και την σημασία του μέχρι σήμερα και το πως έχει σήμερα συνδεθεί με τον αλκοολισμό.
Description: Πτυχιακή Εργασία--ΣΕΥΠ--Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, 2001--
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7494
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sidiropoulou_Kiriaki.pdf3.41 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7494
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.