Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 1-10 of 189 (Search time: 0.004 seconds).

  Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής ικανότητας σε σοκολατάκια διαφορετικών ειδών

  Fluent (Λογισμικό υπολογιστικής ρευστοδυναμικής)

  Μελέτη της Επίδρασης 3 γαλακτωματοποιητών (SSL, E471, E472) στα ρεολογικά χαρακτηριστικά της ζύμης δυο αλεύρων με διαφορετικό πρωτεϊνικό περιεχόμενο

  Μελέτη υφής του κατσικίσιου τυριού

  Σύγκριση του μικροβιακού προφίλ αφ' ενός κανονικής βύνης και αφετέρου δειγμάτων βύνης που εντείνουν τον αφρισμό καθώς και δειγμάτων βύνης που εντείνουν την πρώιμη συσσωμάτωση των ζυμών

  Εγκλεισμός καζεϊνικού νατρίου σε νανοσωματίδια αμύλου και η μετέπειτα απελευθέρωση του

  Μελέτη της προσροφητικής ικανότητας του ολιβίνη σε διαλύματα-μπλε του μεθυλενίου

  Εξαγωγή και χαρακτηρισμός αμυλόζης από ξηρό αρακά

  Μελέτη της συμπεριφοράς του staphylococcus aureus κατά την παραγωγή του κεφίρ

  Διαύγαση και καθαρισμός της πρωτεϊνης FGF και της FGF-BP1 από κυτταρικές καλλιέργειες ΗΕΚ επιμολυσμένες με το επιθυμητό γονίδιο