Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 1-10 of 60 (Search time: 0.004 seconds).

  Σύγκριση του μικροβιακού προφίλ αφ' ενός κανονικής βύνης και αφετέρου δειγμάτων βύνης που εντείνουν τον αφρισμό καθώς και δειγμάτων βύνης που εντείνουν την πρώιμη συσσωμάτωση των ζυμών

  Εφαρμογή της μεθόδου ELISA για τον έλεγχο προσβολής από μυκοτοξίνες δειγμάτων ελληνικών σιτηρών

  Μελέτη ωσμωτικής αφυδάτωσης ακτινιδίων, με έμφαση στις μηχανικές ιδιότητες και την αποβολή ορού

  Παρασκευή και μελέτη των ιδιοτήτων κεφίρ με προσθήκη εκχυλισμάτων ροδιού

  Μελέτη παραμέτρων επεξεργασίας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου κατά την παραγωγική διαδικασία

  Απομάκρυνση πρωτεϊνών από HBSS σαλεπιού

  Μελέτη χρονικού προγραμματισμού μονάδας παραγωγής κρεατοσκευασμάτων

  Εκτίμηση της δυνατότητας εκμετάλλευσης εναλλακτικών πρώτων υλών για την παρασκευή προϊόντων ελεύθερης γλουτένης

  Συνδυασμένη επεξεργασία υγρών αποβλήτων από μελάσα με κροκίδωση και οζονισμό.

  Επίδραση της προσθήκης κεφιράνης στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρ