Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Αλεξιάδου, Αριάδνη
1
Αλεξιάδου, Ελένη
1
Αμανατίδου, Σοφία
1
Ανάγνου, Μάριος
1
Αναγνώστου, Νικόλαος
1
Ανδρικοπούλου, Αικατερίνη
1
Αντρια, Στυλιανή
1
Αντωνίου, Κλειώ
1
Αντωνακάκη, Αγγελική
1
Αντόνενκο, Τετυάνα
.
< previous
next >
Subject
11
Αντιοξειδωτικά
11
Γάλα
10
Κεφίρ
9
Πολυσακχαρίτες
8
Γαλακτώματα
8
Φαινόλες
7
Milk
7
Γαλακτοκομικά προϊόντα
7
Γαλακτοκομικά προϊόντα-Ανάλυση
7
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
.
next >
Date issued
33
2015
60
2014
37
2013
43
2012
5
2011
11
2010
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 1-10 of 189 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
...
19
next
Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής ικανότητας σε σοκολατάκια διαφορετικών ειδών
Fluent (Λογισμικό υπολογιστικής ρευστοδυναμικής)
Μελέτη της Επίδρασης 3 γαλακτωματοποιητών (SSL, E471, E472) στα ρεολογικά χαρακτηριστικά της ζύμης δυο αλεύρων με διαφορετικό πρωτεϊνικό περιεχόμενο
Μελέτη υφής του κατσικίσιου τυριού
Σύγκριση του μικροβιακού προφίλ αφ' ενός κανονικής βύνης και αφετέρου δειγμάτων βύνης που εντείνουν τον αφρισμό καθώς και δειγμάτων βύνης που εντείνουν την πρώιμη συσσωμάτωση των ζυμών
Εγκλεισμός καζεϊνικού νατρίου σε νανοσωματίδια αμύλου και η μετέπειτα απελευθέρωση του
Μελέτη της προσροφητικής ικανότητας του ολιβίνη σε διαλύματα-μπλε του μεθυλενίου
Εξαγωγή και χαρακτηρισμός αμυλόζης από ξηρό αρακά
Μελέτη της συμπεριφοράς του staphylococcus aureus κατά την παραγωγή του κεφίρ
Διαύγαση και καθαρισμός της πρωτεϊνης FGF και της FGF-BP1 από κυτταρικές καλλιέργειες ΗΕΚ επιμολυσμένες με το επιθυμητό γονίδιο