Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Αλεξιάδου, Αριάδνη
1
Αλεξιάδου, Ελένη
1
Ευστρατίου, Γεώργιος
1
Θεοδωρίδου, Μαρία
1
Κατσαμάκης, Χρήστος
1
Κουτσούμπα, Μαρία
1
Μαστρογιάννη, Αντιγόνη
1
Μπουρσίνος, Νικόλαος
1
Μπούγας, Παναγιώτης
1
Παλαβός, Δημήτριος
.
next >
Subject
2
Γλουτένη
2
Σιτάρι-Ποικιλίες
2
Σιτηρά--Ανάλυση
2
Σιτηρά-Ελλάδα
1
Analyses meal
1
Baked products
1
Bread and bread
1
Bread industry
1
Bread-Microbiology
1
Carotenoids
.
< previous
next >
Date issued
4
2014
2
2013
1
2010
Item Type
7
other
1
bachelorThesis
Date
1
2018
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 1-8 of 8 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Εφαρμογή της μεθόδου ELISA για τον έλεγχο προσβολής από μυκοτοξίνες δειγμάτων ελληνικών σιτηρών
Ενσωμάτωση αλεύρου από φαγόπυρο στην αρτοποίηση αλεύρου σίτου (Bachelor thesis)
Αξιολόγηση της προσθήκης ξηρής γλουτένης σε αλεύρι μαλακού σταριού
Συγκριτική μελέτη κοσκίνισης και σκέδασης του φωτός, ως μέθοδοι προσδιορισμού μεγέθους σωματίδιων σε αλεύρι
Διατροφική αξία αλεύρων από φύτρο χαρουπιού, μελέτη της χημικής σύστασης τριών ποικιλιών της Κύπρου
Προσδιορισμός γλουτένης και καροτενίων σε ποικιλίες σκληρού σίτου
Ποιοτική αξιολόγηση των διαφόρων τύπων αλεύρων που παράγονται σε συνθήκες βιομηχανικής παραγωγής σε αλευρόμυλο
Μελέτη των ρεολογικών ιδιοτήτων ζυμαριών που προορίζονται για παρασκευή αρτοσκευασμάτων και αξιολόγηση της υφής τελικών προϊόντων