Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 1-10 of 13 (Search time: 0.004 seconds).

  Μελέτη της συμπεριφοράς του staphylococcus aureus κατά την παραγωγή του κεφίρ

  Επίδραση της προσθήκης χυμού ροδιού στις ρεολογικές ιδιότητες του κεφίρ κατά τη διάρκεια σχηματισμού της πηκτής του

  Επίδραση του χρόνου συντήρησης στις ρεολογικές ιδιότητες όξινων γαλακτοκομικών προϊόντων από δραστηριοποιημένες καλλιέργειες εκκίνησης με την εφαρμογή υπερήχων (Bachelor thesis)

  Επίδραση της προσθήκης χυμού από ρόδι στις ρεολογικές ιδιότητες προϊόντων τύπου κεφίρ (Bachelor thesis)

  Παρασκευή και μελέτη των ιδιοτήτων κεφίρ με προσθήκη εκχυλισμάτων ροδιού

  Επίδραση του είδους γάλακτος στη ρεολογική συμπεριφορά του κεφίρ.

  Επίδραση της προσθήκης κεφιράνης στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρ

  Πολλαπλασιασμός κόκκων κεφίρ χρησιμοποιώντας ως υπόστρωμα αποπρωτεϊνομένο ορό τυρογάλακτος

  Επίδραση της λιποπεριεκτικότητας του γάλακτος και της προσθήκης καζεϊνικών αλάτων στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρ

  Μελέτη ιξωδοελαστικών και ρεολογικών ιδιοτήτων κεφίρ με προσθήκη πρωτεϊνών γάλακτος