Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 11-20 of 26 (Search time: 0.004 seconds).

  Μελέτη των αγρονομικών χαρακτηριστικών και της προσροφητικής ικανότητας βιοεξανθρακωμάτων (Bachelor thesis)

  Επίδραση της θερμικής επεξεργασίας και του βαθμού ομογενοποίησης στη ρεολογική συμπεριφορά και τη δομή όξινων πηκτών συστημάτων πρωτεϊνών γάλακτος-λιποσφαιρίων (Bachelor thesis)

  Χημική σύσταση και ανάλυση πέντε εθνικών ποτών (Bachelor thesis)

  Μελέτη της ποιότητας διαφόρων κλασμάτων αλεύρων απ’ την άλεση μαλακού σιταριού σε βιομηχανικό αλευρόμυλο. (Bachelor thesis)

  Μελέτη της υφής και της δομής γαλακτωμάτων τύπου μαγιονέζας μειωμένης λιποπεριεκτηκότητας και προσθήκης κομμένων χαρουπιών και ξανθάνης κατά την αποθήκευση (Bachelor thesis)

  Μελέτη ρεολογικών ιδιοτήτων συστημάτων κεφιράνης – πρωτεϊνών γάλακτος κατά τη διάρκεια σχηματισμού της πηκτής τους (Bachelor thesis)

  Θερμοφυσικές ιδιότητες συστημάτων πραλίνας (Bachelor thesis)

  Ανώτερες αλκοόλες και εστέρες σε ελληνικά λευκά κρασιά (Bachelor thesis)

  Μελέτη μικροβιολογικών χαρακτηριστικών γαλακτικών βακτηρίων απομονωμένων από μαλακά ελληνικά τυριά ΠΟΠ (Bachelor thesis)

  Αναερόβια επεξεργασία αποβλήτων με υψηλή περιεκτικότητα σε μελάσα με αντιδραστήρα UASB (Bachelor thesis)