Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Αλευροπούλου, Μαρία
1
Αναστασιάδης, Γιώργος
1
Απέλη, Φαρδογιάννη
1
Αρήφογλου, Λυδία-Ζωή
1
Ασλανίδου, Αλεξάνδρα
1
Βακαλόπουλος-Πασχαλίδης, Ανδρέας
1
Βασιλακίδου, Χριστίνα
1
Βητοπούλου, Θεοπίστη
1
Γεωργίου, Σταυρούλα
1
Γιαννακού, Θωμαί
.
next >
Subject
2
Adsorption
2
Υδατικά διαλύματα
1
Acetaldehyde
1
Activated carbon
1
agronomic characteristics of bioc...
1
Alcohol
1
Alcohol mixtures
1
anaerobic treatment
1
Aqueous solutions
1
Arak, Becherovka, Genever, Luzxu,...
.
next >
Item Type
26
bachelorThesis
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 11-20 of 26 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
next
Μελέτη των αγρονομικών χαρακτηριστικών και της προσροφητικής ικανότητας βιοεξανθρακωμάτων (Bachelor thesis)
Επίδραση της θερμικής επεξεργασίας και του βαθμού ομογενοποίησης στη ρεολογική συμπεριφορά και τη δομή όξινων πηκτών συστημάτων πρωτεϊνών γάλακτος-λιποσφαιρίων (Bachelor thesis)
Χημική σύσταση και ανάλυση πέντε εθνικών ποτών (Bachelor thesis)
Μελέτη της ποιότητας διαφόρων κλασμάτων αλεύρων απ’ την άλεση μαλακού σιταριού σε βιομηχανικό αλευρόμυλο. (Bachelor thesis)
Μελέτη της υφής και της δομής γαλακτωμάτων τύπου μαγιονέζας μειωμένης λιποπεριεκτηκότητας και προσθήκης κομμένων χαρουπιών και ξανθάνης κατά την αποθήκευση (Bachelor thesis)
Μελέτη ρεολογικών ιδιοτήτων συστημάτων κεφιράνης – πρωτεϊνών γάλακτος κατά τη διάρκεια σχηματισμού της πηκτής τους (Bachelor thesis)
Θερμοφυσικές ιδιότητες συστημάτων πραλίνας (Bachelor thesis)
Ανώτερες αλκοόλες και εστέρες σε ελληνικά λευκά κρασιά (Bachelor thesis)
Μελέτη μικροβιολογικών χαρακτηριστικών γαλακτικών βακτηρίων απομονωμένων από μαλακά ελληνικά τυριά ΠΟΠ (Bachelor thesis)
Αναερόβια επεξεργασία αποβλήτων με υψηλή περιεκτικότητα σε μελάσα με αντιδραστήρα UASB (Bachelor thesis)