Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
|||
1
Αβραμίδης, Βαλεντίνος
1
Αγαθαγγέλου, Πάρης
1
Αθανασίου, Ευαγγελία
1
Ανάγνου, Μάριος
1
Αναγνώστου, Νικόλαος
1
Ανδρικοπούλου, Αικατερίνη
1
Αντωνίου, Κλειώ
1
Βέρρα, Αικατερίνη
1
Βηχούδη, Παρθένα
.
next >
Subject
3
Αντιοξειδωτικά
3
Γαλακτοκομικά προϊόντα-Ανάλυση
3
Κεφίρ
2
CFD
2
CFD fluent
2
Dairy microbiology
2
Dairy products
2
Dairy products-Analysis
2
Fermented milk product
2
Fluent λογισμικό υπολογιστικής ρε...
.
next >
Item Type
43
other
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 31-40 of 43 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Επίδραση της λιποπεριεκτικότητας του γάλακτος και της προσθήκης καζεϊνικών αλάτων στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρ
Επίδραση της κατάψυξης στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τηγανισμένης σε ελαιόλαδo και ηλιέλαιο κουτσομούρας (Mullus barbatus) και ψημένης τσιπούρας (Sparus aurata)
Μελέτη της κροκίδωσης για την επεξεργασία αποβλήτων μελάσας
Αλληλεπιδράσεις μεταξύ πολυσακχαριτών που έχουν εκχυλιστεί από φυτά και χοίρειας γαστρικής μυξίνης
Διερεύνηση της πιθανότητας σχηματισμού τριμερών συμπλοκών αμυλόζης-λιπαρών οξέων-πρωτεϊνης ορού γάλακτος
Προχωρημένη επεξεργασία αποβλήτων απο βιομηχανία παραγωγής ζύμης αρτοποϊας με οζονισμό και οζονισμό σε συνδυασμό με υπεροξείδιο του υδρογόνου
Η μελέτη σύνθεσης υδροπηκτών από φιβροϊνη με προσθήκη διαφορετικών σακχάρων
Μελέτη ρεολογικής συμπεριφοράς αιωρημάτων και γαλακτωμάτων παρασκευασμένων με διάφορους σταθεροποιητές
Μελέτη πρωτεϊνικών και συμπλοκών-πολυφαινολικών κλασμάτων παρθένου ελαιόλαδου
Γαλακτωματοποιητική και σταθεροποιητική ικανότητα εκχυλισμάτων μπάμιας