Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
|||
1
Αβραμίδης, Βαλεντίνος
1
Αγαθαγγέλου, Πάρης
1
Αθανασίου, Ευαγγελία
1
Ανάγνου, Μάριος
1
Αναγνώστου, Νικόλαος
1
Ανδρικοπούλου, Αικατερίνη
1
Αντωνίου, Κλειώ
1
Βέρρα, Αικατερίνη
1
Βηχούδη, Παρθένα
.
next >
Subject
3
Αντιοξειδωτικά
3
Γαλακτοκομικά προϊόντα-Ανάλυση
3
Κεφίρ
2
CFD
2
CFD fluent
2
Dairy microbiology
2
Dairy products
2
Dairy products-Analysis
2
Fermented milk product
2
Fluent λογισμικό υπολογιστικής ρε...
.
next >
Item Type
43
other
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 21-30 of 43 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Νέοι γαλακτωματοποιητές από προϊόντα αντιδράσεων Maillard μεταξύ πολυσακχαριτικών εκχυλισμάτων μπάμιας και καζεϊνικών
Ανάπτυξη τεχνικής τριχοειδούς διαβροχής για την αποτίμηση της ποιότητας του τηγανισμένου λαδιού – δοκιμές με πορώδη μέσα διαφορετικών χαρακτηριστικών.
Μελέτη των παραγόντων που επηρεάζουν τα χαρακτηριστικά της υπολογιστικής διαδικασίας του λογισμικού υπολογιστής ρευστομηχανικής Fluent
Επίδραση του χρόνου αποθήκευσης στην υφή προϊόντων τύπου λουκουμιού
Χρήση εμπλουτισμού με καρουβίνη πρωτεϊνικού κλάσματος από φύτρο χαρουπιού σε δοκιμές αρτοποίησης προϊόντων ελεύθερων γλουτένης
Παράγοντες που επηρεάζουν τον χρόνο λυοφιλίωσης
Αερόβια επεξεργασία αναερόβιων εκροών με υψηλή περιεκτικότητα σε μελάσα
Η Ελλάδα ως προορισμός των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους
Επίδραση του pH και του είδους της πυτιάς στην πορεία πήξης του γάλακτος με πυτιά
Στατιστικός έλεγχος της παραγωγικής διαδικασίας μιας οινοποιητικής μονάδας